femei inteligente

Femei razbunatoare si gingase

iulie 20, 2015

Femeile sunt, prin natura lor, creaturi pasionate, razbunatoare, dar si gingase, incat daca este sa mergi pe jos in jurul Pamantului pentru o perioada de timp, intalnesti fel si fel de personalitati, unice, diferite prin trasatusi fizice, psihice si comportamentale.

Fie ca dorim sa recunoastem sau nu, prietenii ne judeca tot timpul si o mare parte din judecata acestora se bazeaza pe perceptia frumusetii lor. Societatea de astazi are standarde atat de ridicate incat femeile ajung sa recurga la cele mai nesigure strategii cu privire la modul in care ele arata, iar insecuritatea naste unele din cele mai multe resentimente.

Fie ca sunt mai frumoase, mai ambitioase sau mai inteligente, femeile vor gasi intotdeauna una in cealalta o amenintare. S-ar putea ca una din cele mai bune prietene sa fie inamicul numarul unul care comploteaza in spatele usilor inchise. Cel mai bun sfat pentru a evita sexualitatea look-ului este sa lasi personalitatea sa vorbeasca.

Inteligenta. A fi inteligent, a dori mai mult si implicit a fi mai increzatori este o calitate rara pe care o intalnim la oameni care au si un suflet curat. Prea multi oameni inteligenti sunt intimidati, mai ales femeile, care nu ar putea fi la acelasi nivel. Cei mai multi oameni isi doresc sa fie inteligenti pentru a iesi in evidenta, pentru a se distra si pentru a lasa un mediu academic si ostil la domiciliu. Dialogul profund cu oamenii dragi este bun, atata timp cat nu se instraineaza procesele de cunoastere in acest proces.

Munca etica. S-ar putea spune ca o mama care pregateste masa de la zero in fiecare zi are o activitate de rutina etica, ca urmeaza principiile culinare si cele de igiena, care nu pot face nici un rau pentru restul familiei. Chiar daca prietenii unei femei ar fi nelipsiti de gelozie, probabil nu va vor lauda si nici nu vor da sfaturi de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *