sala

Fetele la fitness

aprilie 20, 2015
sala
sala

Asa cum multe fete isi doresc, partea de jos, picioarele si posteriorul se doresc a fi cele mai lucrate pentru ca majoritatea fetelor au siluete de tip para (umeri ingusti si solduri late). Astfel ca sa se ofere un pic de balanta armoniei intregului corp, se lucreaza si la partea musculara de sus iar picioarele si soldurile se intaresc, se tonifica. Cele care au inceput sa lucreze la sala inca din lunile reci sunt mult mai multumite de ele si muncesc din greu sa aiba rezultate pana in sezonul cald si foarte cald si pentru mersul la mare.

Cele mai multe femei isi doresc sa se tonifice si sa isi sculpteze corpul, care parca la patea feminina este mult mai moale si mai predispus la ingrasare si acumulare de depozite de apa. De aceea, femeile noastre isi doresc sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa se afiseze fara nici o jena in public in tinute care ar putea sa le descopere picioarele sau abdomenele.

Pentru ce lucreaza cel mai mult femeile la sala sunt picioarele si posteriorul. Vor sa dispara celulita ca prin minune, vor ca pielea lor sa nu mai fie atat de flasca si isi doresc sa aiba un look desavarsit si o piele frumoasa si stralucitoare de sanatate. Pielea ferma si carnea tare sunt ceea ce isi doresc reprezentantele sexului frumos sa aiba parte si sa obtina la sala de forta si prin cardio.

Acestea fac cardio ca sa slabeasca, mai ales dupa o perioada de excese, dar fac si exercitii la aparate, cu gantere sau cu discurile de diverse greutati pentru a intari, tonifica, si creste putin musculatura. Multe fete si femei se intreaba daca dupa un program mai intens de mers la sala, de antrenamente fizice, vor creste in greutate si vor arata ca niste barbati la structura musculara, insa este un fapt dovedit ca femeilor le-ar trebui niste antrenamente mult mai intense si mai dese cu kilograme multe si greutati mari pentru a depune foate multa masa musculara, asadar nu trebuie sa-si faca grija referitor la acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *