filmare drona

Filmare de nunta cu drona

mai 4, 2015

filmare drona

Un nou si inedit serviciu pentru cei care doresc sa-si suprinda pentru eternitate ziua cea mare sau nunta fastuoasa in loc de obisnuita filmare traditionala de nunta este nou aparutul serviciu-filmatul cu drona. Studioul de filmare de nunta Studioblitz, cu site-ul www.studioblitz.ro este o firma care ofera asemenea servicii excelente si nemaivazute in tara, dispunand de pachete atragatoare pentru toti mirii ce-si doresc acest lucru.

Portofoliul acestei echipe foto-video este variat si alcatuit din filmari  de nunti realizate cu ajutorul a tehnici moderne de filmare de nunta, printre care si filmarea cu drona. Dar in ce consta mai mult un asemenea serviciu grozav si ce ar trebui sa stie mirii care isi doresc asa ceva la nunta lor?

Cu ajutorul tehnologiei atat de inovate din ziua de azi, multe lucruri ce pareau imposibile pana acum, pot fi readuse la viata, intreprinse si suprinse in mod minunat. Pentru a filma din spatiul aerian, nu mai este nevoie sa te urci tocmai intr-un avion, tu ca fotograf sau ca tehnician de filmare, si sa suprinzi peisajele minunate, ci este mult mai simplu de atat.

Un simplu aparat, o drona in forma de elicopter sau aparat zburator de jucarie poate fi pilotat de la sol de catre un tehnician priceput. Aceasta drona are pe langa calitatile-i multiple si alte insusiri, printre care si cea de fotograf profesionist sau tehnician in filmari de evenimente. Sa-ti fie filmata nunta cu drona de sus este un adevarat dar minunat, dar este si mai presus de orice ganduri si idei limitate ale cuiva.

Daca tot vrei ca nunta sa fie aparte de a celorlalti din jur, atunci alternativa  filmarii de nunti cu drona este excelenta pentru tine. Pentru asa ceva, in cadrul echipei studioului foto-video de nunta StudioBlitz, exista un cameraman talentat si pasionat care  poate face ca intreg evenimentul de nunta sa para ca rupt din rai si din vazduh la propriu. Cine se mai poate lauda la fel ca voi cu o asemenea amintire de la nunta? Numai voi, daca veti apela la serviciile profesionale oferite de echipa StudioBlitz.

Totul de la luatul miresei de acasa, la condusul acesteia cu alaiul, eliberarea porumbeilor la biserica sau datul de artificii sau de lampioane poate fi suprins exact amanunt cu amanunt cu ajutorul unei filmari de nunti cu drona. Totul va fi minunat infatisat si perfect sincronizat in timpul desfasurarii evenimentelor nuntii in cauza, daca filmarea cu drona este apelata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *