filme Halloween

Filme cu tema Halloween

noiembrie 27, 2014

Fanii filmelor cu tema de Halloween si fanii genului horror in general sunt probabil familiari cu filmul clasic „Halloween” al lui John Carpenter. Multi dintre acei fani ai acestor filme urmaresc probabil „Halloween” in fiecare an de aceste sarbatori americane. Daca vrei si tu putina varietate in acest an, ai putea lua in considerare  vizionarea unui numar de filme clasice horror.

Poate ca nu sunt cu tematica de Halloween, insa cu toatele contin scene suficient de infricosatoare ca sa-si faca efectul asupra ta. Nu e nimic in neregula cu filmul lui Carpenter, insa si cel mai inrait fan al acestuia se mai poate satura si vrea sa incerce ceva nou dincand in cand.

De fapt, filmele axate pe Halloween nu sunt atat de obisnuite. Majoritatea celor care au fost produse se incadreaza probabil intr-unul din genurile horror si thiller. Urmatoarele filme se evidentiaa dintre toate filmele de groaza si pot fi vizionate de Halloween.

The Crow (1994)

Acest film este o poveste fantastica si de aventura in care starul principal este Brandon Lee drept un artist care este ucis de catre o banda condusa de Top Dollar. Eric Draven  se intoarce din morti ca sa razbune crima efectuata de acestia asupra logodnicei sale. Este denumit The Crow  pentru ca personajul nostru principal este insotit mereu de un corb negru care ii serveste drept infatisare in lumea celor vii.

Acest film nu este un film traditional de Halloween, insa cea mai mare parte a povestii sale este centrata pe obsesia pentru crima si haosul din ajunul zilei de Halloween. Diabolic este ceea ce ii conduce pe cei rai sa comita crimele in acest film. Natura dramatica, fantastica si misterioasa a acestei povesti, combinata cu scenariul sau uimitor fac din acest film ceva demn de vazut de Halloween.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *