Filme horror terifiante

iulie 24, 2014

Daca esti un pasionat de filme, dar nu de orice fel de filme, ci de cele horror, care iti dau fiori pe sira spinarii si te fac sa nu mai vrei sa ramai noaptea singur pe undeva sau sa mergi printr-un loc pustiu si izolat, atunci urmatoarele filme horror sunt suficient de terifiante pentru a te introduce in atmosfera.

‘V/H/S’ (2012)

„V/H/S” este o antologie horror gen documentar realizata de o singura persoana. Scenariul se bazeaza in mare pe o gasca de hoti care sunt angajati sa fure o caseta VHS rara, ce se regaseste intr-o casa aparent abandonata si ciudata. In timp ce cauta prin toata casa, vizionand diferite casete video, acestia vor da peste o gramada de povesti incurcate, stranii si terifiante. Insa vom mai afla noi vreodata cine le-a inregistrat?

‘The Evil Dead’ (1981)

Cinci prieteni aflati intr-o cabana descopera „Cartea mortilor” si o caseta audio convenabila ce traduce textul vechi din acea carte. Odata ce caseta este pusa in functiune, tot raul este pe cale sa iasa din acea carte si preia controlul peste toata zona in care cei cinci prieteni se afla. Fiecare victima este posedata si transformata intr-un fel de zombie, infara de eroul nostru, Ash, care trebuie sa-si omoare toti prietenii posedati pentru a supravietui.

‘Re-Animator’ (1985)

Bazata pe o poveste scrisa de H. P. Lovecraft, Herbert West  este un student la medicina inteligent insa putin cam ciudat, insistand pe ideea readucerii la viata a celor morti.Acesta ii implica pe colegul sau de camera, Dan, si pe prietena sexy a acestuia, Meagan, intr-o serie de experimente bizare, iar trioul trebuie sa faca fata in cele din urma unei armate intregi de cadavre readuse la viata. 

‘The Pact’ (2012)

Un film ciudat despre niste surori care se intorc acasa dupa ce mama acestora moare. In timp ce acestea fac ordine in casa, fenomenele stranii legate de fantome incep sa-si faca aparitia. Casa este posedata sau cineva sta ascuns in umbre? Nu ne putem da seama de asta decat atunci cand una dintre surori incepe sa aiba viziuni si cosmaruri in care gaseste calea spre elucidarea secretului teribil al mamei sale moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *