atitudine

Frumusetea la iveala

iulie 17, 2015

Ce inseamna  frumusetea in adevaratul sens al cuvantului? Sunt ferm convinsa ca nimeni nu poate defini frumusetea absoluta in cazul in care fiecare femeie este unica si are o multime de lucurri frumoase care o diferentiaza de o alta femeie. Fie ca este fermecatoare din interior, fie ca are o atractivitate in ochi fara machiaj, este bine sa fii unica si sa te bucuri de ceea ce natura te-a facut sa evidentiezi. Fiecare dinre noi poseda o serie de calitati care demonstreaza frumusetea si care denota o alura extrem de pozitiva.

Cu incredere inainteament

Increderea in sine este o calitate esentiala pentru orice femeie care se simte minunata si este fascinata de sine. Fiind cu un atas de auto incredere este destul de dificil sa ne izolam de altii si sa luam in considerare ceea ce par a spune. Nu pot afirma ca sunt o femeie care este absolut increzatoare, desi ma straduiesc sa imi cultiv aceasta trasatura de caracter si sa imi permit sa arat cele mai bune parti din mine. Este minunat sa stiu ca sunt buna la ceva si desi sunt constienta ca pot face lucuri mai mari care sa imi inspire incredere incerc pe cat posibil sa le fac pas cu pas, pentru ca imi doresc ca lumea sa aprecieze cine sunt.

Chiar daca avem unele defecte, este important sa facem toate eforturile pentru a fi cine suntem cu adevarat, pentru a simti ce dorim si pentru a fi increzatori in propria imperfectiune, pentru ca suntem cu adevarat persoane frumoase.

Dragostea este incontrolabila. Frumusetea si iubirea sunt intercorelate intre ele si puterea iubrii este cea care face minuni. Oamenii a caror inima este plina de iubire sunt extremi de atragatori, pentru ca impartasesc fericire si afectiune cu cei din jur. Iubirea face sa ne schimbam perspectivele si ne ajuta sa facem lucruri bune pentru prieteni si familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *