frumusete

Frumusetea si increderea in sine sunt mana in mana

aprilie 3, 2015
frumusete
frumusete

Aproape fiecare femei are cateva lucruri cre nu ii plac la propria persoana. Insa ar trebui sa incetam sa ne mai axam pe acestea si in schimb sa incepem sa ne axam pe lucrurile care ne plac la noi insine. Care ne sunt calitatile si punctele forte? Care ne sunt cele mai bune trasaturi fizice si morale sau psihice?

A aprecia aceste lucruri la propriile persoane nu ar trebui decat sa nefaca sa ne simti bine, pentru ca sunt indreptate numai catre binele nostru. A ne aprecia pe noi insine, ne poate face sa ne simtim mult mai frumosi si mai buni.

A cere feedback nu este deloc un lucru rau. Daca ai sot sau iubit, cere-i sa-ti dea feedback. Daca nu ai un barbat in viata ta. poti cere aceste lucruri unui prieten de familie sau chiar familiei tale. Cere-le acestora sa iti numeasca cele mai bune trasaturi ale tale.

Feedback-urile pozitive  te vo ajuta sa te simti mult mai bine, mai apreciata, mai atractiva si mai frumoasa pe loc, in ziua respectiva. Evia de fiecare data prietenii toxici si colegii care nu sunt niste persoane bune si sanatoase pentru tine-acestia pot sa nu zica lucruri prea dragute despre tine.

Invata sa te imbraci foarte adecvat tipului tau de corp. Daca ai un corp care nu iti place intr-un fel sau altul, acesta nu este un motiv pentru a nu te mai place pe tine insuti. Invata cum sa te imbraci potrivit pentru forma corpului tau si te vei simit de indata mult mai atractiva.

Daca nu stii exact cum ar trebui sa te imbraci in asa fel incat sa ti se potriveasca cu forma corpului, poti mereu apela la Google si poti gsi niste trucuri si sfaturi eficiente care sa te ajute sa te evidentiezi din multime. Sau poate ca ai vreun prieten stylist, atunci este chiar nemaipomenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *