rochii de vara

Imbraca-te corespunzator cu vara

iunie 22, 2015

rochii de varaDaca este vorba despre un eveniment de nunta pe timp de zi, alege o rochie care sa te avantajeze, care sa nu incomodeze si care ideal ar trebui sa fie cel putin deasupra genunchilor si nu mai lunga de atat. Daca este vorba despre o nunta care se tine de dimineata, poti alege intre niste culori pastel cum ar fi albastru deschis, roz, nude sau piersica. Aceste culori vorbesc de la sine si reprezinta vara in totalitate.

Ai putea alege de asemenea o rochie intr-o culoare pastel, dar care sa aiba un print usor floral. Tine minte sa pastrezi tipul de machiaj mai simplu si nu in niste culori foarte inchise, pentru ca poti pastra ceva mai inchis pentru petrecerea de cu seara. De asemenea, si accesoriile tale ar trebui sa fie minimale si simple, ca de zi.

Pentru o nunta pe timp de vara, dar sub clar de luna, alege o rochie lunga si vaporoasa intr-o culoare tare. O rochie fara spate cu un decolteu adanc ar putea sa fie o varianta foarte frumoasa. In acest  caz, a purta o rochie mai indrazneata si intr-o culoare mai aprinsa, este ideal si se potriveste. Niste nuante ca un albastru inchis, un mov regal sau un verde smarald ar fi perfecte pentru afisat in cadrul unei rochii de seara minunate.

Daca este vorba despre o petrecere de tip cocktail pe timp de vara, o rochita stralucitoare cu un decolteu frumos care este suficient de mic incat sa te simti bine si suficient de adanc incat sa te simti sexy, ar putea da lovitura. O alta optiune ar fi sa porti o rochie cu niste portiuni din piele pentru a se potrivi cu aceasta ocazie. Cu toate ca negrul este culoarea eterna a elegantei si frumusetii, incearca sa eviti aceasta culoare pe timp de vara, mai ales ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *