agentia de digital marketing eAdvertising

In 2023, SEO este unul dintre cele mai importante strategii de digital marketing

ianuarie 16, 2023

Probabil ati mai auzit si voi despre faptul ca in SEO se schimba atat de multe si atat de des, incat singura constanta aici este doar importanta optimizarii. Stim clar ca avem nevoie de aceasta abordare pentru a face un site cat mai vizibil pentru public si cat mai bine indexat.

In  plus, campaniile SEO pot fi initiate pe durate medii sau lungi – de preferat, recomandat pentru a oferi timp suficient incat toate eforturile on site si off site sa aiba rezultate. Adica sa se indexeze foarte bine site-ul. Pachetele de servicii SEO pot fi adaptate, personalizate sau cel putin asta se intampla in cadrul agentiei eAdvertising din Suceava. Pentru detalii citeste articolul acesta.

Cum ajuta strategia SEO

Indiferent ca vorbim de businessuri la inceput de drum, start up sau de cei care au un brand mai matur, SEO este necesar. In 2023 putem numi o campanie SEO un instrument eficient pentru digital marketing.

Iata 3 moduri prin care SEO contribuie la promovarea brandului sau a unui business:

1. Publicul afla despre acesta

Se spune ca daca nu esti online, e ca si cand nu existi. Dar un simplu site nu te ajuta sa marchezi prezenta ta online, e nevoie de mai mult de atat. Site-uri au si altii din nisa ta, dar cum se face ca acestia au mai multi clienti, mai multi vizitatori unici pe pagina, mai multe vanzari? Este firesc ca SEO poate face diferenta aici.

La o simpla cautare online sunt afisate in primele rezultate. Sansele sunt deci cu mult mai mari sa fie accesate. Nu se oboseste nimeni sa caute in pagina doi, sa nu mai vorbim de pagina 7-10 etc.

2. Cladeste incredere

Cand un potential client este interesat de un produs sau serviciu pana la decizia finala, de a cumpara, prefera sa caute detalii. Poate chiar recenzii despre producator sau furnizor. Ceea ce va gasi online devine relevant pentru decizia sa finala. Daca va gasi articole despre un business sau brand, asociate cu trusturi mari de presa – de nisa – cu siguranta ca increderea acestuia in brandul respectiv creste. Desigur, si de aceasta data vorbim despre implicatile SEO in tot acest proces. De altfel, o mare parte din planul de optimizare are in vedere si brand awarness-ul.

3. Atu competitional

Cum mentionam si in randurile de mai sus, SEO poate fi acel instrument de digital marketing pe care nu oricine il foloseste. Aici poate fi fix elementul diferential intre competitori. Sa nu uitam ca in zilele noastre strategia de promovare este una moderna si adaptata intereselor si stilului de viata al clientului. Acesta prefera sa caute online solutii, sa comande online, in detrimentul magazinelor fizice. Online este marea competitie, iar teren castigati daca stiti pe ce anume sa mizati.

In cadrul agentiei de digital marketing EAdvertising din Suceava gasim pachete de servicii personalizate. Indiferent de tipul de business, ca vorbim de producatori, furnizori, diversi prestatori de servicii, agentia in cauza poate elabora strategii complexe de promovare. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

+4 0743 243 306

vanzari@e-advertising.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *