In secret indragostit de tine

iulie 3, 2014

Partenerul tau se va uita la filmul „Frozen” alaturi de tine pana la sfarsit amuzandu-se la toate fazele comice si la urma iti va marturisi cat de mult i-a placut de omul de zapada.

„Succes!”

Iubitul tau iti da mesaje cu „Bafta!” sau „Succes!” inaintea unor mari intalniri sau poate examene. Pentru ca el iti cunoaste toate grijile, problemele, factorii de stres si crede ca tine de datoria lui sa te elibereze in mod permanent de acestia, sa te incurajeze si sa iti fie alaturi.

Iti face cinste cu bautura

Iubitul tau iti va cumpara o alta bautura daca din greseala ai comandat un cocktail care nu iti place sau care este pur si simplu rau. Chiar daca nimeni nu va sti sa faca margarita, tequila sau orice alta bautura favorita a ta, in functie de gusturile tale si care sa-ti placa pe loc, barbatul tau te va cinsti cu o noua bautura pentru ca tine la tine si vrea sa te vada fericita.

„Mi-e dor de tine!”

Iubitul tau iti da mesaje cu „Mi-e dor de tine!” asa ca prin senin in timpul unei zile, chiar daca poate doar de cateva ore v-ati despartit. De fapt, aceste mesaje cu „Mi-e dor de tine” vor sa reprezinte „Te iubesc!”

Iti aduce la birou mancarea/gustarea preferata

Iubitul tau va trece pe la magazin sau pe la chiosc si iti va cumpara ceva bun, ce stie ca iti place, si apoi va trece pe la tine pe la birou in drumul lui spre casa. Doar pentru ca a terminat lucrul pe ziua respectiva, asta nu inseamna pentru el ca trebuie sa merga direct si cat mai repede acasa. Aceasta este o modalitate foarte draguta de a-ti demonstra ca te iubeste mult si ca are grija de nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *