locuinta reparatii

Instalatii si reparatii pentru buna functionare a locuintei

mai 16, 2015

locuinta reparatiiDaca ai observat ceva stricaciuni in casa sau daca simti ca ceva nu mai este in regula cu functionarea locuintei in care traiesti alaturi de familie sau de unul singur, atunci nu ar trebui sa lasi ca aceste amanunte sa scape neobservate si nereparate, pentru ca in timp se poate intampla sa se ajunga la stricaciuni mai mari si la deteriorarea calitatii vietii.

Crapaturi in pereti

Daca observi ceva crapaturi in pereti sau in colturile peretilor, acest lucru ar trebui sa fie ca un fel de semnal de alarma pentru tine si pentru ceea ce ar insemna calitatea vietii tale si a confortului pe care il resimti in acel loc. Si mai rau, daca un penson de vopsit mai mare incape in acele crapaturi si disuri din structura locuintei tale, atunci aceste semne nu ar trebui sa fie ignorate deloc.

Poti masura de asemenea crapatura si daca este foarte mare, atunci ar trebui sa te ingrijorezi pentru ca cu timpul va ajunge sa fie chiar si mai mare de atat. Poti consulta un inginer structural si reface mai apoi problema inainte sa se inrautateasca.

Dezvoltarea de mucegaiuri si ciuperci

Scurgerile de apa pot duce la formatiuni de mucegaiuri si fungi pe pereti, pe podea si pe tavan, mai ales in colturile acestora. Odata ce exista o formatiune de mucegaiuri dezvoltata n locuinta ta, intreaga casa ar putea sa evina afectata.

Daca observi o mica portiune de zone cu mucegai in casa, atunci te poti ocupa chiar tu de aceste lucruri stergand acele zone cu un detergent sau o solutie impotriva acestor daunatori, insa daca problema este mai mare si nu se duce la o simpla stergere, atunci trebuie sa apelezi la cineva specializat si sa vezi care este sursa problemei in cauza. Poate sa fie vorba despre umezeala in exces sau despre infiltratiile de apa din pereti ce trebuie rezolvate cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *