auto

Interesant despre masini

decembrie 7, 2014
in Auto

Este considerat un fapt stiut ca primul automobil a fot inventat in anul 1886, cam acum cu 100 si ceva de ani in urma. Si cum masinile se afla printre obsesiile noastre de zi cu zi, acesta este un fapt important pentru omenire. A invata cum sa conduci este un adevarat ritual de trecere si de aprobare; statul in spatele volanului pentru prima data este un adevarat simbol de libertate. Nimic surprinzator, ultimii 100 si ceva de ani ne-au demonstrat faptul ca automobilele sunt foarte inovative si ca sunt absolut necesare pentr un  trai normal.

Masina furata a domnului Rogers

Daca crezi cam tot ceea ce este descris in dilme, ai putea crede ca numai frumoasele masini sport sunt vehiculele cele  mai dorite si tintite de catre hoti. In realitate, cele mai obisnuite masini sunt si cele de cele mai multe ori jefuite si furate-in special Accrod de la Honda si modelele Civic.

De cele mai multe ori, masinile nu sunt vandute intacte, ci mai degraba sunt vandute pe bucati. Marea popularitatea a lui Honda si relativele scumpe piese ale acesteia fac din aceasta masina una dintre cele mai atractive tinte. Doar daca nu a fost luata pentru o scurta tura si apoi abandonata, sansele de redescoperire a masinii furate sunt de la mici la deloc. Oricum, soarta ta creste din ce in ce mai mult mai ales daca esti un iubit om de televiziune. Potrivit cu o legenda urbana, nimeni altul decat Mr. Rogers a avut o masina furata. Dupa ce jaful a fost raportat la televizor, hotii au returnat masina cu un mesaj: „Scuze, nu am stiut ca era a dumneavoastra”.

Condusul cu capul in jos

Ideea unei masini conduse cu capul in jos poate parea absurda, genul de cascadorie vazuta in filmele prostesti de actiune. Oricum, stiinta ne asigura ca este chiar posibil ca o masina sa fie condusa din partea de sus a ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *