intrebuintari ata dentara

Intrebuintari ale atei dentare

septembrie 27, 2014

Stiai ca ata dentara nu este buna doar pentru curatarea dintilor si pentru o obtine un zambet cat mai stralucitor si o respiratie cat mai proaspata? Ata dentara este un accesoriu si un instrument de necontestat in curatarea dintilor si in mentinerea unei danturi sanatoase, insa la fel de bine aceasta ata poate ajuta si la intocmirea catorva sarcini si activitati casnice, in special din bucatarie.

Nu stiai ca atat dentara poate sta pe post de ata alimentara normala si ca te poate ajuta la strangerea ruladelor de tot felul pe care vrei sa le pregatesti, insa la fel de bine te poate ajuta si la taierea mamaligii si a branzeturilor, pentru ca este atat de taioasa si de rezistenta, fix ca osfoara alimentara obisnuita destinata acestor lucruri.

Asta chiar nu o stiai, insa atat dentara poate sta si pe post de sfoara pentru rufe, deoarece este atat de tare si de rezistenta. Acasa poate ca ai un loc special in care iti tii atarnate rufele la uscat, insa atunci cand pleci la drum pe undeva, si in respectivul loc in care esti cazat nu exista sfoara, atunci poti folosi foarte cu incredere atat dentara in acelasi scop.

Chiar daca nu stiai si aceasta varianta, insa atunci cand ai un inel blocat pe deget, il poti scoate destul de usor, ca si in cazul ungerii cu sapun, cu ajutorul atei dentare. Trebuie doar sa-ti infasori degetul in cauza cu atat dentara si mai apoi sa incerci sa treci inelul peste aceasta, ca sa iasa. Inelul va aluneca pe suprafata formata din ata si va iesi ca prin minune.

Tot in bucatarie, atat dentara poate fi folosita si pe post de sfoara alimentara pentru a atarna verdeturi si vegetale la uscat. Atunci cand ai ramas fara ata alimentara sau cea pe care o ai nu mai este de ajuns, atunci foloseste atat dentara. Este foarte rezistenta si foarte potrivita pentru acest lucru.

One Reply to “Intrebuintari ale atei dentare”

  1. Foloseam ata dentara doar pentru scopul ei de baza. Interesant de aflat ca poti face si alte lucruri cu ata dentara – sa o folosesc pentru intins rufele chiar nu mi-a trecut prin cap. Am incercat si e chiar ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *