Iubire sau obisnuinta?

iunie 24, 2014

Uneori flacara iubirii se poate stinge pe parcurs. O relatie perfecta functioneaza pe baza de iubire, comunicare, abilitati si pasiuni comune. Uneori iti poti tranforma iubitul in prieten fara sa iti dai seama.

Pentru ca viata este complicata si zilnic ne confuntam cu multe probleme simtim mai de graba langa noi nevoia de un prieten care sa ne inteleaga si sa ne saftuiasca decat un iubit inflacarat. Si nu poti nega aceasta realitate. De exemplul faptul ca va gasiti mereu alte activitati de facut decat sa stai voi doi impreuna fata in fata. Si sici putem vorbi chiar si de sport, preferati sa jucati baschet, volei etc.

Mai bine a-ti face aceste lucruri impreuna, este mai indicat sa faceti sport in doi, decat sa te ascunzi singur in spatele acestor activitati. Totusi nu te ascunde in spatele acestor lucruri pentru a observa ca de fapt iubirea voastra nu mai este atat de inflacarata cum era odata.

Si daca evitati sa aduceti in discutie lucrurile legate de relatia voastra atunci chiar ca nu este tocmai roz. Preferati sa vorbiti despre parinti, prieteni, cumparaturi, filme si alte subiecte de genul iar cuvantul voi doi lipseste intrutotul, atunci inseamna ca ar trebui sa va dea un pic de gandit. De ce sa apelezi la acele teme si sa o ocolesti pe cea cu adevarat importanata? Si daca nici iubitul tau nu indrazneste sa atace aceste subiecte atunci relatia voastra a ajuns intr-un punct cam slab.

Si in acest fel ajungeti sa va resemnati cu o relatie care la inceput era grozava iar acum este una obosita si monotona. destul de trist. Cand o relatie ajunge intr-o asemenea ipostaza inseamna ca ce era frumos s-a stins si acum nu ar mai avea rost sa continutati. De ce sa luati relatia ca pe o rutina zilnica?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *