job

Joburi convenabile

mai 8, 2015

Nu stiai ca exista asa ceva, insa exista chiar si jobul de persoana profesionista care imbratiseaza la nevoie. Stiinta ne spune ca imbratisarile sunt foarte bune pentru sanatatea noastra. O imbratisare sau o strangere buna la piept ne scade tensiunea arteriala si ratele de bataie ale inimii, dar chiar ajunge pana acolo unde sa scada nivelurile de cortizol, cunoscutul hormon al stresului.

Insa, daca locuiesti de unul singur si nu ai pe cineva alaturi care sa iti ofere aceste imbratisari pretioase, ce poti face? Daca ai locui cel putin cu fratii sau cu parintii s-ar ajunge undeva, pentru ca nu conteaza de la cine anume vine acea imbratisare, insa daca totusi locuiesti singur, atunci ce te faci?

job

Acest job este deocamdata la mare moda in Statele Unite ale Americii, la noi in tara inca n-a ajuns, insa este foarte in trend si mai aduce un ban inplus oamenilor care isi doresc sa fie adorati, imbratisati si sa simta putina iubire intr-o zi oarecare.

Clientii celor care imbratiseaza sunt de cele mai multe ori barbati, insa sunt de toate varstele.  O multime de persoane care isi doresc aceste servicii vorbesc despre problemele lor, asadar persoanele care se angajeaza sau doresc sa se angajeze pe aceste posturi ar trebui sa fie si niste ascultatori foarte buni de cele mai multe ori. Insa, plansul se pare ca este un efect advers foarte popular in urma unei strangeri bune la piept.

Un mic pas pentru om, un pas urias pentru omenire.  In ceea ce poate fi clasificat drept  unul dintre cele mai ciudate studii efectuate de NASA, organizatia iti va oferi multi bani doar ca sa te odihnesti si chiar sa dormi. Subiectii testati de NASA pentru a vedea cum se simt paturile care ar trebui sa fie rezervate cosmonautilor in calatoriile lor spatiale, ii ajuta pe acestia  sa masoare efectele microgravitatii  asupra corpului uman  si sa dezvolte contramasuri pentru mentinerea sanatatii calatorilor in spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *