joburi ciudate vedete

Joburile anterioare ale vedetelor

octombrie 9, 2014

In mod curent aflam ca joburile anterioare ale celebritatilor sunt foarte diferite de joburile actuale ale acestora. Acestea incearca din greu sa-si acopere trecutul mai putin placut si mai mult rusinos sau trist, si nu inteleg de ce. Pana la urma, si vedetele sunt tot oameni.Este de inteles faptul ca inainte sa devina faimosi trebuiau sa faca ceva pentrru a castiga bani si pentru a se intretine. Insa, recunosc, unele dintre aceste profesii anterioare sunt dintre cele mai ciudate.

Brad Pitt

Celebrul si aratosul actor a lucrat ca si mascota pui pentru El Pollo Loco. Iti poti imagina ca cel mai aratos barbat din lume a facut reclama la mancarea de la El Pollo Loco intr-un costum urias de pui? In fiecare dimineata isi punea costumul de pui si nimeni nu i-ar fi putut recunoaste chipul. Insa, aceasta a fost doar o perioada din viata lui si putina lume stie despre acest lucru, printre care si tu.

Whoopi Goldberg

Celebra actrita de culoare a lucrat ca si estetician mortuar, adica mai exact machia si aranja cadavrele inainte de a fi inmormantate. Straniu, nu-i asa? Aceasta actrita se numara printre cei mai extraordinari oameni din lume pentru ca jobul ei anterior era foarte bizar si ciudat.

Cu siguranta ca ar fi putut alege sa lucreze intr-un magazin normal sau intr-un birou, insa era ok pentru ea sa faca oamenii morti sa arate bine. Personal as intreba-o pe Whoopi o gramada de lucruri despre fosta ei activitate si sunt sigura ca si tu ai face la fel, acum ca ai aflat cu ce se ocupa.

Channing Tatum

Incantatorul actor a lucrat ca stripper. Nici nu ne miram la cat de bine arata si la cat de bine se misca si cucereste toate femeile din  lume. Rolul de stripper in filmul Magic Mike a fost foarte convingator pentru Tatum. Insa cine ar fi crezut ca acest actor aratos ar fi avut deja treaba cu acest domeniu, inainte de a e lansa in filme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *