lamaie

Lamaia pentru stralucire

martie 31, 2015

Sucul de lamaie sau zeama de lamaie poate fi aplicat pe petele si pe ridurile de pe fata. Mai mult de atat, sucul de lamaie  poate fi aplicat pe petele de pe fata care apar odata cu imbatranirea si pe cicatricile care ne-au ramas, asta pentru a le face mai putin vizibile. Consumul apei cu lamaie iti va garanta acea infatisare mai proaspata si perfecta a tenului tau. Incearca sa ai grija de pielea ta in mod natural si cu ajutorul naturii in loc de a folosi tot felul de chimicale daunatoare.

Apa cu lamaie iti reda energia. Pentru ca este o mare sursa de vitamine si de minerale, apa cu lamaie este un lichid foarte bun de baut pentru a-ti creste nivelul de energie al corpului. Lamaile sunt unele dintre aceste alimente care iti pot oferi acele incarcaturi negative de ioni si care asigura corpului tau nivele extra de energie.

Daca esti foarte stresat si  te simti si depresiv si anxios, va trebui sa consumi  apa de lamaie  pentru a depasi aceste stari emotionale. Aroma de lamaie  are o influenta pozitiva  asupra sistemului tau nervos astfel incat te poate inveseli, intari si improspata mintea. Apa cu lamaie te ajuta la curatarea organismului.

Cercetarile efectuate pana acum au demonstrat faptul ca apa cu lamaie ste eficienta la eliminarea toxinelor din corpurile noastre. Acest lucru se intampla datorita acidului citric din lamai care stimuleaza functionarea perfecta a enzimelor.

Ceea ce este si mai important este ca acest fruct poate purifica sangele daca este consumat in mod regulat. Oamenii care au diverse afectiuni ale tractului urinar vor beneficia de lamai pentru ca merg foarte bine si ajuta la eliberarea toxinelor din corp Potrivit cu studiile medicale, lamaile pot asista corpul tau intru dizolvarea calcuilorn biliari.

Deci apa cu lamaie este foarte buna pentru organismele noastre si pentru un stil de viata mai activ si mai sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *