relatie de cuplu

Lectii pe care le inveti dintr-o relatie esuata

iulie 30, 2015

Despartirea este mereu dificila si cei mai multi nu mai sunt capabili sa vorbeasca despre aceasta o buna perioada de timp. Pentru fiecare partener sentimentul de vinovatie este cel care guverneaza gandurile si implicit se considera vinovat pentru o astfel de actiune, incat se simte inconfortabil, se simte plin de vina si implicit se simte fara nici o speranta.

Atunci cand te desparti de un partener realizezi ca viata ti-a dat o multime de lectii, de situatii pentru a vedea alte perspective ale unei relatii incat sa te gandesti la ele cu mai multa intelepciune.

El/ea nu te va schimba niciodata

Cea mai mare iluzie cu care te vei confrunta va fi ca ai fost schimbat/a, ca nu mai esti ceea ce erai ca persoana inainte de a te fi implicat in aceasta relatie. De fapt este un mit. Ramai la fel ca si personalitate, numai ca iti maturizezi gandirea si ajungi sa observi ca unele lucruri dupa care ai suferit nu isi merita timpul.

Teluri comune zdruncinate

Cineva spunea la un momentdat ca dragostea nu este partea in care un partener se uita la celalalt, ci este partea in care ambii se uita in aceeasi directie. Stim ca este dezamagitor sa descoperi ca nu mai ai aceleasi vise pentru a crea o familie la care ai visat sau pentru a calatori, a petrece in aceleasi destinatii. Daca ati avut teluri diferite de la bun inceput, atunci nu este un lucru atat de rau.

Fericirea este o chestiune de alegere

Multi au acceptat aceasta idee acum multi ani si au considerat ca este bine sa vorbeasca in continuare despre ea. De cele mai multe ori suntem in cautarea unui partener special, care sa ne fac sa ne simtim unici si care sa se imbunatateasca stima de sine. Cele mai multe relatii sunt lipsite de succes tocmai pentru ca multe persoane aleg sa fie mai fericite singure, decat cu cineva care sa le impartaseasca iubirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *