masinile fotbalistilor

Masinile fotbalistilor

septembrie 12, 2014

Fotbalistii sunt priviti adeseori drept niste zei de catre restul muritorilor de rand. Acestia sunt poate mai putin intelectuali decat restul omenirii, pentru ca s-au dedicat unei vieti in care sportul este pe primul plan, lasand educatie pe un loc secund sau cu totul in urma, insa de asemenea au si o serie intreaga de privilegii pentru munca enorma depusa pe terenul de fotbal.

Manechine superbe la brat, accesorii dintre cele mai de fite, haine de firma, reclame in care apar ei si doar ei, produse cosmetice sau de orice alt tip cu numele lor, case dintre cele mai luxoase, uneori si avioane private, dar masinile pe care le conduc fac de cele mai multe ori valva prin locurile minunate in care merg acestia.

Ce isi poate dori o femeie mai mult pe lumea asta decat un barbat bine, instarit, cu locuinta proprie, cu conturi umflate si care sa mai aiba si o masina decapotabila sau un automobil de ultima clasa cu care sa o dea gata oricand?

La fel de bine se descurca si Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Real Madrid care are  in conturi milioane de dolari, dar si la brat pe una dintre cele mai frumoase zeite ale planetei, Irina Shayk, unul dintre ingerii Victoria’s Secret. Insa de ce mai dispune celebrul, aratosul, dar si arogantul sportiv? De un automobil de marca Lamborghini Aventador, un tip de masina sport, de aventura asa cum ii este si numele, masina ce se potriveste perfect cu atitudinea exuberanta a lui Ronaldo.

Lionel Messi este de asemenea un fotbalist celebru si care joaca la una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Spania, dar si din lume, F.C. Barcelona. Rivalul lui Ronaldo, Messi conduce de asemenea o masina celebra si foarte frumoasa, dar si costisitoare, un Maserati GranTurismo MC Stradale. Pe langa aceasta achizitie, Messi are si la brat o adevarata comoara, sotia sa Antonella Rokkuzzo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *