masti naturale ten

Masti naturale pentru ten

februarie 19, 2015

Tenul nostru are nevoie din cand in cand de o doza de vitamine pentru a se simti din nou engizat si de a arata din nou bine. Pielea fetei noastre are nevoie de mult mai multe lucruri decat cea a trupului pentru a se mentine elastica si plina de stralucire si fara pete sau alte imperfectiuni.

Insa, pentru a-i asigura aceste lucruri si doza zilnica de hidratare si de prospetime, trebuie sa apelam la anumite lucruri: mai naturale sau mai putin naturale. Oricum, ingredientele naturale sunt cele mai de dorit produse pentru a le folosi ca sa ne ajutam tenul obosit si fata sa radieze de fericire si de energie. Fructele si legumele de care dispunem in fiecare zi in frigiderele si bucatariile noastre sunt perfecte pentru a le folosi pentru niste masti minunate pentru ten.

Masca pentru iluminarea fetei

Cu totii sau mai bine zis cu toatele, avem nevoie de putina stralucire pentru fata din cand in cand, in special daca nu am dormit prea mult sau prea bine in ultima perioada. Papaya este tot ceea ce ai nevoie pentru revitalizarea pielii tenului si pentru a arata mai luminoasa. De vreme ce acest fruct este plin de enzime, papaya are o gramada de beneficii radiante pentru chip, de la hidratarea acesteia si pana la eliminarea petelor inestetice.

Scrub exfoliant

Pielea striga si este inseatat dupa ceva exfoliere a celulelor maorte, mai ales daca tot ceea ce facem noi pentru ea, este doar de a o hidrata sau machia mereu. Iti poti crea propria masca exfolianta de tip scrub cu fulgi de ovaz. Motivul pentru care fulgii de ovaz sunt grozavi pentru tenul tau este faptul ca readuce noi celule pielii tenului in timp ce elimina de asemenea impuritatile si hidrateaza pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *