Materiale varatice

iulie 14, 2014

Hainele pe care le purtam in fiecare vara ne pot da starea de spirit care o vrem si ne pot face sa ne simtim mai bine sau mai rau, in functie de cum vrem voi(insa cred ca mereu tindem spre bine). Asadar, materialele pieselor vestimentare pe care le purtam sunt chiar si mai importante decat piesele vestimentare in sine cateodata.

Materiale varatice care sa ne faca sa ne simtim bine si sa ne bucuram asa cum trebuie de zilele calde sunt cele mai indicate pentru acest sezon cald care ne vrajeste. Materialele ca inul, voalul, sifonul sau dantela sunt printre preferatele noastre iar posibilitatile de croiala a acestor materiale sunt nenumarate.

Inul este un material usor, racoros, calitativ si care poate fi regasit intr-o gama variata de piese vestimentare, de la fuste lungi, pantaloni scurti  si pana la bluze tip ii de diferite culori si pasteluri, dar si infrumusetate cu ajutorul ciucurilor, broderiei sau imprimeurilor la moda.

Voalul este un material mai vaporos, mai special si mai varatic dintre toate parca. Acesta se regaseste sub forma de fuste midi sau lungi cu model sau in combinatie cu alte materiale. Tricourile cu partea din spate mai lunga, sau rochitele de acelasi gen parca sunt facute special pe corpul nostru pentru a-i da valoare si farmec. De asemenea, topurile si bluzitele mai elegante sunt si ele fabricate din voal, din acest material fragil si totusi atat de ofertant.

Sifonul, un alt material potrivit pentru a fi purtat vara este foarte fin, usor si nici nu se sifoneaza asa de usor. Cade foarte frumos pe corp si il invaluie atunci cand vine purtat sub forma de rochite usoare de zi sau de seara,in tinute casula sau mai elegante pentru petreceri. Fustele, bluzele in culori neon sau pastel, dar chiar si inflorate sunt si ele la mare cautare si fac senzatie in aceasta vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *