armonie personala

Mici trucuri pentru armonia perfecta

A trai in armonie cu tine este singurul lucru care te ajuta sa supravietuiesti in aceasta lume plina de situatii provocatoare si in timp ce majoritatea par sa te influenteze, mereu se va gasi cineva care sa iti spuna cat de important este sa te respecti pe tine si sa traiesti dupa reguli personale de viata.

Ce trebuie sa faci sa iti gasesti armonia?

  1. inceteaza sa mai crezi in lucrurile perfecte promovate de internet si de retelele sociale;
  2. identifica energia negativa si incearca sa stai departe de aceasta;
  3. creeaza un album special cu momente din viata ta si ai grija sa nu il postezi pe internet; personalul este personal si asa trebuie sa ramana;
  4. inceteaza sa te mai uiti la altii in timp ce cauti raspunsuri; de multe ori te bazezi pe prieteni, parinti, colegi sau rude. Inceteaza sa mai faci acest lucru.
  5. creeaza-ti o rutina de noapte, incat cel putin o data pe saptamana sa iesi in oras si sa iti iei doza de energie pentru tine;
  6. incearca sa traiesti cu inima. Cele mai multe notiuni sunt procesate de creier, insa inima este cea care comanda sentimente, emotii, stari de anxietate;
  7. apreciaza-te ca si persoana. Este important sa stii ca ceea ce ai acumulat in aceasta viata ti se datoreaza numai tie si tu esti cea care poate sa le aminteasca oamenilor ce este pe acest pamant.
  8. schimba stilul de viata si creaza-ti o rutina. Invata sa te trezesti la o anumita ora in fiecare zi si sa iti stabilesti o ora de somn pe care sa o respecti. Corpul iti va multumi mai tarziu pentru aceasta rutina.

Indiferent de elementele pe care le ai in viata ta, de rutina constanta pe care o ai, fiecare zi va aduce cate ceva nou, cate ceva aventuros, ceva placut sau provocator. Important este cum iei un anume lucru si il adaptezi personalitatii tale si implicit armoniei si felului de a fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *