mileniumshopping.ro

Motive pentru care sa cumperi haine second hand

mai 7, 2015

Probabil ai auzit de la foarte multe persoane ca e injositor sau rusinos sa iti cauti si sa cumperi haine din magazinele second hand. Vreau sa subliniez ca nu este deloc asa, dimpotriva poti gasi chiar lucruri foarte bune, purtate foarte putin sau deloc. Motivele pentru care alegerea de haine second hand este una potrivita ti le prezint in continuare.

In primul rand economisesti bani. De cele mai multe ori te poti vedea in situatia in care bugetul nu iti permite efectiv sa iti cumperi toate piesele vestimentare pe care ti le doresti. Magazinele de firma, cele de lux au si preturi de-a dreptul exorbitante. Doar de curiozitate poti arunca un ochi – cum spune romanul – si prin magazinele second hand si cu siguranta vei gasi haine mai mult decat bune la preturi mult mai avantajoase.

In al doilea rand te aliniezi cu moda. De multe ori in magazinele de tip second hand gasesti piese vestimentare de tip retro sau vintage – iar tendinta catre acestea este in momentul in fata in voga. Nu te obliga nimeni sa cumperi si poti alege doar ceea ce consideri ca ai mai putea purta.

Poti gasi haine de calitate foarte buna. Hainele sunt importate din state precum Germania, Austria sau Olanda de societati precum MileniumShopping, care distribuie hainele dupa o sortare atenta a acestora. Trebuie doar sa ai putina rabdare si vei putea gasi imbracaminte cu care vei atrage admiratia celorlalti.

Un alt avantaj al hainelor cumparate de la second hand este faptul ca vei avea piese unicat. Nu acelasi lucru se intampla cand mergi intr-un magazin si iti cumperi haine noi, poti avea dupa ceva timp surpriza de a vedea exact aceeasi piesa vestimentara purtata si de altcineva.

Tindem catre bio, vrem sa ecologizam totul. Cumpararea de haine second hand are un avantaj si pe aceasta parte. A fabrica haine inseamna un proces amplu, se cheltuie resurse care sunt destul de importante pentru mediu, care ar putea fi folosite in alt scop. Cumparand haine second hand limitezi intr-un fel efectele nocive pe care le are industria asupra naturii.

Daca siguranta de a purta astfel de haine este ceea ce te face sa ai o retinere, afla ca poti sa le speli si sa le dezinfectezi, eventual le poti duce la o curatatorie chimica, desi in momentul de fata toate normele impun comerciantilor de haine second hand, fie in sistem en-gross, fie en-detail, sa le spele si sa le curete foarte bine pentru a fi eliminat astfel orice potential risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *