party_night-t1

Noptile memorabile: Continua cu „Inca una”

mai 1, 2014

Ai ajuns in club cu prietenii, care sunt deja ametiti, si intr-o stare euforica, si te decizi ca nu poti sa fii tu acela care nu se integreaza, cel care nu are de gand sa se distreze, si mergi spre bar hotarat sa nu iti lasi prientenii singuri, conform zicalei americane „If you can’t beat’em, join’em”. Incepi lejer cu o bere, de sete mai mult, spunandu-ti ca nu te vei consuma bauturi acoolice in acea seara cat sa uiti de tine, ci suficient pentru a te distinde, sa te simti confortabil. Si incet incet treci la bauturi alcooli mai tari, un shot de tequila, whisky, sau vodka, cu ce te intelegi tu mai bine, si ajungi si tu in aceeasi stare euforica a prietenilor tai, si incepi sa dansezi, pentru a te trezi sa nu cazi in starea de somnolenta.

Dansand, iti atrage privirea o domnisoara draguta, imbracata provocator, o privesti, te priveste, ii zambesti, iti zambeste si decizi ca ar fi bine sa mergi sa dansezi mai aproape de ea. Tipa este si ea una destul de „incalzita” si te apropii de ea cu micari de dans, pe care nici macar tu nu le mai intelegi, pana cand ajungi sa dansezi cu ea, la distanta, pentru inceput, dupa care va apropiati din ce in ce mai mult si dansul devine mai intens si mai placut. E momentul in care toti amicii te observa, si incep sa strige dupa tine, dar tie nu iti pasa, nici macar nu ii auzi.

Se face ora 2 in noate si dupa ce dansul nebun cu fata care ti-a atras atentia o inviti la bar, pentru a-i cere numarul de telefon, si eventual sa o inviti acasa, insa te lovesti de un refuz din senin, si fata te lasa cu ochii in soare, mai bine zis in luminile halucinante din club. Te intorci in grupul tau de prieteni si continui sa te distrezi, si cum petrecerea este inca in toi mai luati o sticla de apa cu grade, ca de’, dupa atata dans trebuie sa te hidratezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *