party

Noptile memorabile: Incep cu „Nu ies”

mai 1, 2014
in Life

De cate ori te-ai gasit la ora 10 in casa, intr-o seara linistita de sambata, in care nu doresti nimic altceva decat sa stai sa vezi un film bun, descarcat de pe torrent, la o calitate scazuta deoarece nu esti genul de persoana care are rabdare sa astepte o versiune HD, si esti prea lenes sa mergi la cinematograf. Sau poate ca esti prea plicitsit, si nu ai chef de nimic, decat sa stai sa marinezi pana cand somnul te va cuprinde.

Totul pare linistit, si perfect, filmul este descarcat, iti iei o punga de chips, cumparata de saptamana trecuta, si te asezi frumos in fata ecranului laptopului, si te pregatesti pentru o seara lispita de incidente… Pana cand primesti un telefon de la cel mai bun prieten al tau, care abia leaga doua cuvinte, este intr-o stare euforica, si iti spune in mod repetat ca te iubeste nespus de mult, dar nu inainte de a te invita in oras cu prietenii, partea cu iubirea fiind pastrata pentru final, ca modalitate de convingere in cazul ca nu esti tocmai deacord cu ideea sa, aparent geniala in mintea sa.

Cu chiu, cu vai, si dupa nenumarate „declaratii de dragoste” te decizi ca ar fi mai bine sa iesi cu toate ca, filmul piratat si chipsurile expirate, par a fi lucruri de nedespartit.

Te intalnesti cu gasca, si realizezi ca esti singurul care e inca treaz, restul fiind ametiti, asa ca tu, ca prieten responsabil, si de incredere, esti incredintat cu datoria de a conduce masina scumpa a amicului. Ajunsi la destinatie, dupa cateva minute in care ai condus, cu o adevarata fanfara in spatele tau, te decizi ca asa nu se mai poate si ai nevoie si tu de un pahar, si va hotarati sa lasati masina si sa luati un taxi spre casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *