Noul sistem iT 600 castiga o popularitate uriasa si in Romania!

iulie 15, 2016

In ultimii ani, termostatele au beneficiat de un grad de popularitate din ce in ce mai ridicat. Dorinta oamenilor de a face economii a ajuns in punctul in care fiecare roman face tot posibilul prin care sa reuseasca sa isi micsoreze plata de pe facturi. Odata ce au aparut celebrele termostate si in Romania, locuitorii s-au aratat a fi foarte incantati de aceasta modalitate prin care isi pot asigura de unii singuri propriul confort din locuinta, dar si sa faca economii.

Salus Controls vine cu noutati si ofera prin intermediul paginii web saluscontrols.ro informatii utile cu privire la noile tipuri de termostate care au aparut in Romania. Spre deosebire de vechile modele, acestea ofera mult mai multe avantaje ce se fac simtite atat la nivel estetic, cat si la nivel al functionalitatii. Asadar, este o investitie ce chiar merita sa fie facuta. Multe persoane au inteles asta, fapt pentru care nu au ezitat sa intre in contact cu firma comercializatoare si sa isi comande cel putin un astfel de dispozitiv inteligent.

 

rel=”nofollow”Sistemul iT 600 cu TRV – mana dreapta a confortului si a economiei

                De ce se spune ca acest sistem iT 600 este precum mana dreapta a confortului si a economiei? Ei bine, datorita functionalitatii uluitoare ale acestuia, beneficiile instalarii sunt facute cunoscute inca din prima zi. Astfel, indiferent daca stai la bloc sau la casa, este necesar acest termostat ambiental ce promite de fiecare data sa creeze un mediu mult mai prielnic.

Atunci cand vii obosit de la munca, cu certitudine iti doresti sa ajungi acasa si sa gasesti acea temperatura ideala. Ei bine, cu sistemul iT 600 cu TRV chiar este posibil acest lucru. De fapt, tot ceea ce trebuie sa faci este sa il cumperi, sa il montezi si sa ii faci setarile, iar de restul lucrurilor se va ocupa in intregime echipamentul.

Nu trebuie sa te ingrijoreze faptul ca va trebui sa chemi un meserias care sa ti-l puna in functiune, tocmai pentru ca este foarte usor de instalat si cu siguranta nu vei intampina probleme in acest proces. In plus, exista si o serie de instructiuni ce iti vor fi de mare folos.

Dupa ce ai facut setarile de care ai nevoie, nu va mai trebui sa faci nimic, decat sa te bucuri de temperatura ideala din locuinta ta. In plus, in cazul in care are loc o pana de curent, nu va trebui sa introduci toate datele din nou, tocmai pentru ca dispozitivul are incorporata functia de back-up. Asta inseamna ca in aceasta situatie isi va pastra in totalitate setarile pe care i le-ai facut.

Ceea ce-l face unic pe acest sistem iT 600 cu TRV consta in faptul ca poate fi controlat prin internet. Deci, chiar si atunci cand te afli la mare distanta de casa, ai ocazia sa il pornesti, sa il opresti, ori sa ii faci cateva modificari. In acest fel, in cazul in care esti intr-o vacanta, vei putea opri caldura din casa pentru a nu o irosi si a creste cheltuiala de pe factura de plata de la curent.

Asadar, aceasta achizitie chiar merita sa fie facuta, avand in vedere ca garanteaza o functionalitate de lunga durata, confort insa si economii valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *