Nu sta cu cineva din obligatie!

iunie 11, 2014

Uneori viata ajunge sa ne puna in anumite ipostaze. Anumite relatii nu sunt tocmai asa cum ar trebui sa fie. Si in ce sens? Pai nu amandoi au aceleasi sentimente unul pentru celalalt. Si atunci devine o relatie monotona, o relatie asa din obisnuinta, pentru ca persoana care nu implica parca are o retinere sa spuna adevarul.

Poti ajunge sa stai cu o persoana fiindca te-a ajutat foarte mult atunci cand ai avut nevoie, a fost mereu langa tine in cele mai grele momente. Si totusi a facut atatea lucruri pentru tine si tu nu poti gasi in el un barbat pe care ar trebui sa il iubesti.

Oricat te-ai stradui nu il poti vedea mai mult decat un bun prieten. Si voi aveti o relatie, el are impresia ca tu ai aceleasi sentimente pentru el care le are si el pentru tine. Si ajungi sa stai luni de zile langa un om pe care nu il iubesti. Si de ce nu ii poti zice adevarul? De ce nu poti sa il lasi?

Pentru ca nu vrei sa il ranesti, nu vrei sa il vezi cum sufera, te gandesti cate a facut el pentru tine si ca nu merita asa ceva. Dar oare merita ca tu sa te chinui asa? Nu prea. La urma urmei lucrurile nu pot continua asa prea mult timp. Mai ales daca el nu te atrage din punct de vedere fizic, nu simti nici o emotie atunci cand esti cu el, nu are rost sa te mai complici.

Trebuie sa iei o decizie mai repede decat mai tarziu. Chiar daca o sa doara explica-i lucrurile asa cum sunt. Explica-i ca ai incercat sa il iubesti asa cum merita dar nu ai reusit. De asemenea spune-i ca tii la el si ca ii multumesti pentru tot si mai ales ca nu o sa il uiti niciodata. Este mai bine sa faci asa decat sa stai langa un om pe care nu il iubesti si sa-i dai si lui sperante desarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *