camera foto noua

O camera foto noua

ianuarie 30, 2015

Exista anumite semne care iti indica faptul ca vei avea nevoie de o camera nou, mai ales cand esti un fotograf profesionist si cunosti faptul ca ai nevoie de echipament mai bun si mai scump pentru a face fata cererilor profesiei. Daca viziunea camerei tale este limitata si ecranul LCD al camerei tale este de dimensiunea unei stampile postale, ai putea lua in considerare actualizarea apartului.

Cele mai multe modele noi de aparate digitale vin cu un ecran LCD de 3 inch. Ecranele LCD mai mari sunt grozave pentru definirea si shariuirea imaginilor. In plus, ecranele mai mari si mai avansate asigura o rezolutie exceptionala si elimina reflectiile care distrag atentia atunci cand faci poze n exterior in lumina soarelui.

Pentru unii fotografi, aspectul camerei este mult mai important decat trasaturile sale tehnice. Daca esti tipul de fotograf pentru care camera face o declaratie de stil, la fel de bine ca si pentru preluarea de fotografii, ai putea lua in considerare cumpararea de noi modele care sa vina intr-o gama variata de culori. Nu trebuie sa te mai limitezi la modelele clasice de alb sau negru. In zilele noastre, poti alege intre stilatele camere aqua blue sau ruby red.

Marimea si greutatea unei camere sunt de asemenea niste factori majori pentru fotografii care nu pleaca niciodata de acasa  ara echipamentul lor foto. Cele mai multe camere digitale compacte cantaresc putin sub 500 de grame. Oricum, modelele digitale de camere ultra-compacte, care se pot strecura cu usurinta in buzunarul tau din spate sau in geanta, cantaresc in mod semnificativ mai putin decat vechile modele.

Daca nevoile tale de fotografiere necesita caratul unei camere usoare si mici, atuci ai putea lua in considerare cumpararea unui model mai finut si mai mic pentru fotografii. O noua camera high-tech de sine statatoare nu va face pe nimeni un fotograf mai bun. Imginile surprinzatoare sunt rezultatele unor cunostinte superioare si a abilitatilor tale invatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *