coffee

O dimineata perfecta

mai 5, 2014
in Life

O dimineata perfecta poate lua mai multe forme, in functie de preferintele tale ca persoana, pentru unii o cafea buna poate face diferenta dintre un inceput de zi exceptional, si o zi ce se anunta a fi dezastruoasa.

Pentru mine o dimineata perfecta se rezuma la o serie de lucruri simple. In primul rand, o dimineata perfecta ar trebui sa fie una de duminica, sa inceapa in momentul in care te-ai saturat de somn, chiar daca esti un impatimit al somnului, ce e prea mult strica, daca te-ai trezit in acel moment, e deja un semn ca urmatoarele momente vor fi placute.

Te trezesti, fara a mai sta prea mult in pat, te ridici, si pasesti tiptil pe baie, intri baie, si te privesti timid in oglinda, si chiar da ai freza ciufulita si ochii intredeschisi, stii si vezi ca nu te-ai trezi cu fata la cearsaf, desi aparentele inseala. Iti faci sueta de dimineata, iesi din baie si te intrepti bineinteles spre bucatarie.

In bucatarie iti prepari o cafea, nici prea tare nici prea slaba, doar potrivita, cu doua cuburi de zahar si un strop de lapte, peste care adaugi un condiment la agelere pentru un plus de gust, asta pentru ca te simti destul de bine deja, si iti spui ca ar fi bine sa continui aceasta stare cu o cafea potrivita.

Iti servesti micul dejun, fara prea mult tantam, si sa nu te gandesti sa sari peste aceasta masa, la urma urmei micul dejun este cea mai importanta masa a zile, asa ca arunca ce gasesti prin frigider si prepara-ti o salata sanatoasa si satioasa in acealasi timp.

O cafea buna, face totul, un mic dejun copios, care sa iti dea energia necesara pentru a supravietui pana la amiza, si esti pregatit pentru a face fata cu brio unei noi zile… o zi frumoasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *