la nunta

O nunta reusita

decembrie 18, 2014

Da banii pe niste bautura buna. Alcoolul este un foarte bun conductor social, iiajuta pe oameni sa scape de inhibitii si ii ajuta sa socializeze mai mult. Va trebui sa te asiguri ca va exista o cantitate foarte mare si buna de alcool la nunta pe acre vrei sa o tii pentru ca oaspetii tai sa fie destul de multumiti si sa se simta bine, in loc de a sta jos si de a se uita unii la altii.

Aranjeaza ca la nunta sa fie mai multe feluri de mancare bune si eventual un bufet rece din care sa se serveasca toata lumea dupa cum doreste. In timp ce o mare petrecere de nunta poate fi minunata, nu este o idee prea buna sa iti infometezi oamenii pana la felurile de mancare mult asteptate. Va trebui sa ai din plin mancare rece tip aperitiv pentru ca invitatii tai sa se poata servi in voie pana cand vor fi aduse felurile principale.

Va trebui sa ai o gramada de sortimente de branza, rondele de legume, mini pateuri si mezeluri fine sau poti opta pentru niste feluri de mancare simple care sa fie agreate de toata lumea. De asemenea, nu trebuie sa lipseasca dulciurile, prajiturile si fructele sau chestile de rontait de pe masa. Nu numai ca oaspetii tai se vor simti mult mai bine si mai putin nervosi din cauza asteptarii, dar se vor simti si grozav si bagati in seama fiind capabili sa exploreze tot ceea ce este pe masa.

Aranjeaza in asa fel incat oaspetii mai de departe sa fie adusi si dusi inapoi acasa la o ora stabilita in prealabil de toata lumea. Invitatii la nunta nu vin de obicei cu soferi personali, vin cu masinile lor sau cu cineva, ori cu mijloacele de transport in comun. Stind ca vor trebui sa conduca tot ei pe drumul de intoarcere acasa nu este prea ok pentru cei care vor sa se distreze si sa si serveasca alcool. O idee buna ar fi ca tu sa aranjezi astfel incat acestia sa fie dusi apoi acasa de un sofer platit pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *