poison-in-eye

Ochii care nu se vad…

mai 15, 2014
in Life

Probabil ca de multe ori am auzit aceasta zicala „Ochii care nu se vad, se uita”, si multi cred in aceasta zicala, iar altii se incapataneaza sa o creada, insa cu siguranta ca, lipsa contactului cu o anumita persoana va afecta, mai mult sau mai putin relatia.

Fie ca este vorba de o relatie de iubire sau de prieteni, sentimentul este acelasi, si anume acela ca in timp daca nu va vedeti pentru o perioada destul de indelungata de timp, nu veti avea acelasi comportament, aceeleasi sentimente, mai ales daca in trecut erati obisnuiti sa va vedeti destul de frecvent.

In ziua de astazi sunt foarte multe cai prin care poti mentine contactul cu o persoana la distanta, telefoanele, numeroasele site-uri de socializare, si daca esti genul mai clasic, poti recurge si la o scrisoare, da… inca nu s-a uitat de aceasta tehnica antica, din punct de vedere al tehnologiei disponibile. Si poti sa si te vezi pe internet cu persoana de care iti este dor, prin intermediul unei convorbiri video, desigur ochii se vor vedea, in cazul acesta, ajuta mult, si te face sa te simti mai aproape de cel cu care vorbesti, doar ca… nu este acelasi lucru.

Chiar si asa, in timp relatia va incepe sa scartaie, si vor aparea momente de neintelegere, insa atat timp cat este intelegere si bunavointa va fi mereu o cale de impacare, de revenire la starea initiala de liniste.

Problema este ca, in timp aceste neintelegeri, vor apare din ce in ce mai frecvent, si cu fiecare din acestea, relatia se va raci, involuntar, fiecare strop sa-i spunem, va umple din ce in ce mai mult paharul, insa daca ar fi sa luam in considerare ca sentimentele se risipesc, am putea spune ca paharul se goleste, fiecare strop, cazand in afara acestuia… risipundu-se.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *