aranjat barba stailer

Oferă bărbii tale stil și prospețime, cu Stailer

mai 31, 2021

Îngrijirea bărbii a devenit astăzi o adevărată artă. De la barba „de două zile”, până la bărbile împletite sau vopsite în culori diverse, cu mustăți întoarse, toate acestea le revedem astăzi pe stradă aproape la tot pasul, fără a se mai ține cont de vârsta purtătorilor.

Toate aceste modele de bărbi pe care le vedem zilnic să nu credeți că vin de la sine. Ele sunt de cele mai multe ori opera unor adevărați artiști în materie de styling masculin, angajați ai unor saloane profesionale destinate bărbaților. Astfel de saloane s-au înmulțit în ultima vreme în Timișoara și în vestul țării, semn că există o cerere mare pentru acest tip de servicii. Dincolo de îngrijirea bărbii, la astfel de saloane găsim de obicei și servicii conexe destinate bărbaților, precum manichiură, pedichiură, pensat sau chiar epilat. Mai mult, prin intermediul noii platforme Stailer ai acum ocazia să faci programari la salon pentru manichiura barbati in Timisoara, într-un mod profesional și lipsit de orice emoții. Să vedem însă pașii pe care ar trebui să-i urmezi pentru a beneficia de serviciile unui barbershop.

Tastezi, bifezi, glisezi

Practic, prin intermediul platformei Stailer, obținerea unei programări la salonul tău preferat de tuns sau de aranjat barba devine o joacă de copii. Este de ajuns să tastezi numele aplicației Stailer, iar aceasta te va conduce spre o pagină extrem de simplă și de aerisită, care îți va ghida pașii spre programare într-un mod cât se poate de intuitiv.

Odată intrat, va trebui să bifezi câmpurile dedicate pentru oraș, servicii dorite, orașul de reședință și ora preferată pentru programare. Stailer îți va afișa în acest mod lista saloanelor care oferă servicii de manichiură-pedichiură pentru bărbați în Timișoara sau în alt oraș bifat de tine. Din această listă ține doar de tine să alegi salonul care ți se pare cel mai convenabil, atât ca preț, cât și ca locație. Căci, am omis să precizăm, Stailer îți să posibilitatea să faci comparație între saloanele din lista sa de recomandări, având afișate prețurile serviciilor solicitate de tine.

De asemenea, dacă dorești un salon cât mai apropiat de locul tău de muncă ori de domiciliu, poți vizualiza amplasarea acestuia pe o hartă electronică, astfel încât să economisești timp și bani cu transportul.

Dacă din această listă ai ales servicii oferite la salonul Barbiere barbershop, înseamnă că te-au convins atât fotografiile de prezentare, cât și recenziile favorabile ale clienților. Acesta este un alt atu pe care Stailer îl oferă vizitatorilor săi, în sensul în care au posibilitatea de a studia recenzii reale ale celor care au călcat cu adevărat pragul unui salon de styling.

Cu un design modern, amplasat la stradă, micul și cochetul salon Barbiere te duce cu gândul la saloanele de bărbierit de odinioară, la care se opreau oamenii de afaceri sau chiar slujbașii de rând în drum spre serviciu, dând un plus de prospețime bărbii și modului în care arată. Totul este să aloci un minut din viața ta pentru a încerca o programare pe platforma Stailer, destinată profesioniștilor în industria frumuseții.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *