Porsche Mission E

Porsche Mission E

octombrie 13, 2015
in Auto

Cine ar fi crezut ca, in viitor, Porsche va construi propria masina electrica, asemanatoare cu cele de la Tesla? Exista numerosi producatori de masini electrice, cum ar fi Toyota, BMW, Volkswagen si altii care au intrat destul de repede in acest domeniu, dar se pare ca Porsche a decis sa se alature putin mai tarziu in producerea de masini ecologice. Dar, cui ii pasa de timp atunci cand se vorbeste de Porsche? Porsche este un brand de lux, dar, de asemenea, este un brand care reprezinta valoare, istorie si frumusete in industria auto. Ca si un lider in industria de automobile, Porsche porneste, in sfarsit, intr-o calatorie pe care majoritatea oamenilor o asteptau de a fi gata pana in prezent.

Masina electrica a celor de la Porsche se numeste Mission E si, din pacate, este numai un concept. Dar, daca Google reuseste sa faca dintr-un concept o realitate in numai caitiva ani- cum ar fi Google Car, cu siguranta si Porsche poate face acelasi lucru. Avand in vedere faptul ca Tesla nu se descurca atat de bine in acest domeniu- si nu e nicio surpriza avand in vedere ca, cu pretul unei masini electrice Tesla ai putea sa iti cumperi o casa si masina- Porsche ar putea sa aibe o sansa de a transforma industria masinilor electrice.

Porsche isi propune ca masina sa electrica sa nu fi produsa in masa, dar va fi un model pe care toata lumea il va dori. Porsche va avea o masina care va fi cea mai ecologica din lume, si va reusi sa imbine luxul cu mediul inconjurator. Conceptul de masina are un motor cu o putere de 591 de cai si are capacitatea de a atinge suta de kilometri in numai 3.5 secunde. Mission E va avea o autonomie de 498 kilometri si are doua motoare sub capota.

Masini electrice prietenoase cu mediul

Masinile electrice reprezinta o dezvoltare extrem de importanta in industria auto, in special din punctul de vedere al mediului. Pe masura ce combustibilul va deveni din ce in ce mai rar iar gazele cu efect de sera si poluantii vor inrautati lucrurile pana intr-un punct in care nu vom mai putea face nimic, producatorii de autoturisme se gandesc din ce in ce mai mult la vehiculele autonome si la cele electrice, care ar deveni prietenoase cu ecosistemul, reusind sa duca industria transporturilor la alt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *