pozitia sexuala

Pozitia sexuala influenteaza sexul copilului?

mai 27, 2015

pozitia sexualaCercetatorii au descoperit ca diverse pozitii sexuale pot determina sexul copilului sau cel putin pot creste sansele ca un cuplu sa conceapa o fetita sau un baiat, in functie de preferintele acestora.

La o prima vedere suna ca fiind un mit, insa specialistii ne ofera si argumentele cercetarilor stiintifice care fac ca aceasta teorie sa fie plauzibila.

Sexul viitorului copil este dat de combinatia celor doi cromozomi mosteniti de la parinti. In mod normal un bebelus mosteneste un cromozom de la mama si un altul de la tata. O femeie are doi cromozomi de tip X asa ca ea va da „mostenire” un cromozom de tip X. Barbatul are un cromozom de tip X si unul de tip Y asa ca el va da „mostenire” unul din cele doua tipuri. Atat timp cat ovulul are deja un cromozom X se poate spune ca sexului viitorului copil este dat de tipul cromozomului pe care il va primi din partea tatalui – X sau Y.

Cum sa ai un baietel? Deoarece cromozomul Y are nevoie de un ajutor suplimentar pentru a ajunge la destinatie, este necesara o pozitie care sa permita penetrarea profunda. Scopul este ca barbatul sa ejaculeze cat mai aproape de inceputul colului uterin. Acest lucru reduce cantitatea de timp de sperma ar avea nevoie sa ajunga la ovul. Pozitiile care sa permita acest lucru trebuie sa includa o pozitie a femeii mai dominante, in care femeia sta deasupra.

De asemenea, exista multe alte pozitii care sa permita patrunderea cat mai profunda a barbatului, pentru a avea un barbat.

Cum sa ai o fetita? Daca iti doresti sa ai o fetita, pozitia sexuala corespunzatoare implica o penetrare mai superficiala. Cromozomul X are o durata de viata mai lunga, si are nevoie de putin mai mult timp pentru a ajunge la ovul, pemitand cromozomului Y sa moara pana ajunge la destinatie. Acest lucru presupune ca barbatul trebuie sa ejaculeze cat mai departe de intrarea in colul uterin. Pozitiile care includ o penetrare superficiala sunt cele ca pozitia misionarului si lingurita. Aceste pozitii nu permit penetrarea profunda iar rezultatul dorit poate duce la cresterea sanselor de a avea o fetita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *