epilare

Pro si contra epilarii

octombrie 30, 2014

Indepartarea parului este un lucru foarte important pentru lumea din ziua de azi, mai ales pentru femeile care isi doresc sa scape o data pentru totdeauna de parul inestetic sau macar pentru o perioada cat mai mare de timp de aceasta problema a pielii. Exista mai multe metode de indepartarea a parului nedorit care sunt atat de intrebuintate in ziua de azi si fiecare sintre acestea prezinbta atat avantaje si dezavantaje cu care se pot confrunta reprezentantele sexului frumos.

Depilarea ce mai recunoscuta si cea mai populara printre femei este poate cea cu laser, care poate fi cea mai profesionista si care dureaza cel mai mult, indeparteaza cu eficienta parul nedorit de pe toata intinderea corpului feminin.Unele lasere ca Alexandrite foloseste lungimi de unda mai scurte care penetreaza pielea, permitand curatarea unor zone mai mari de piele acoperita cu par inestetic.

Alte lasere care folosesc lungimi de unda mai mari permit o penetrare mai mare a pielii cum ar fi laserul Diode. Alte lasere cum ar fi Nd:YAG tintesc mai danc in tesuturi si totusi pastreaza straturile de piele mai de deasupra neafectate si necicatrizate.

Si doar un numar redus de alt tip de lasere funtioneaza ca impresionanta Alma Soprano, incorporand dispensarea uniforma a energiei luminoase concentrate intr-o tehnica de stergere care sa permita indepartarea parului de o suprafata mai mare de piele.

Fiecare tip de laser asigura in cele din urma rezultate pozitive  depinzand acum de tonul pielii respectivei persoane si de culoarea parului acesteia. Si totusi, este esential ca cineva sa puna intrebarile necesare despre fiecare tehnologie cu laser inainte de a lua o decizie finala.

Acum, vom lua putin in considerare si varianta de epilat cu ceara. Primul punct pozitiv legat de epilarea cu ceara in pofida epilarii cu laser este pretul convenabil. Fie ca cineva vrea sa fie epilat la salon, fie ca cineva isi doreste sa isi cumpere un kit de indepartarea a parului cu ceara, este o varianta mult mai ieftina decat epilarea cu laser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *