Instagram

Promovarea afacerilor pe Instagram

martie 18, 2015

Instagram este o unealta foarte buna pentru promovarea unei afaceri, in special daca oferi niste produse atragatoare din punct de vedere vizual cum ar fi tricouri sau accesorii la moda. Oricum, chiar daca produsele pe care le oferi nu au de-a face cu fotografiile, Instagramul este totusi in continuare o retea sociala grozava pentru cresterea constiintei si atentiei asupra brandului tau. Uite cateva strategii de castigare a mai multor followeri si pentru cresterea vizibilitatii afacerii tale pe Instagram.

Postarile constante sunt cheia

Pastreaza-ti followerii implicati si atrage-le atentia noilor followeri prin postarea de pe Instagram zi de zi, chiar de mai multe ori daca este posibil. Daca nu ai suficiente fotografii unice pentru asta, posteaza si alte fotografii interesante pe care le vei regasi in mediul online. De asemenea, poti posta imagini  ce constau in texte suprapuse  cum ar fi citarile interesante. Citarile  sunt in mod general eficiente deoarece userii care sunt de acord cu citarile tind sa isi taggeze prietenii in sectiunea pentru comentarii, crescand astfel vizibilitatea profilului tau.

Foloseste puterea Hashtagurilor

Categorizeaza toata postarile tale prin includerea de numeroase hashtaguri in caseta pentru descriere. Cerceteaza hashtagurile in trend  cu frazele si cuvintele aferente si incorporeaza-le pentru a-ti creste vizibilitatea continutului tau. De asemenea, creeaza un hashtag unic pentru afacerea ta si include-l in postarea ta in mod periodic. Facand asta, se genereaza in mod automat o categorie unica pentru continutul tau si permite-le userilor sa iti gaseasca  cu usurinta fotografiile taggate prin intermediul trasaturii de cautare a Instagram.

Ofera promotii speciale

Ofera din cand in cand  si niste promotii speciale pentru followerii tai cum ar fi marfa gratis sau la reducere. Cere-le userilor sa dea share la pozele tale sau sa-ti foloseasca hashtagul de brand pentru a a fi eligibil pentru fiecare noua promotie. Aceasta strategie se bazeaza in mdo normal pe promovarea gratis a afacerii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *