protejare telefon

Protejarea telefonului la festivalurile de muzica

aprilie 9, 2015
protejare telefon
protejare telefon

Cum poti face bateria telefonului tau sa reziste mai mult, cum poti face poze mult mai frumoase, dar cum, poti mai ales sa iti protejezi telefonul de zgarieturi si de a-l scapa pe jos in cadrul unui festival de muzica?

  • Ascunde-ti banii si actele in cadrul husei telefonului, intre spatele telefonului si carcasa acestuia. Nu trebuie sa iti iei dupa tine daca mergi la un festival, cardurile de credit, cardurile cadou sau alte asemenea carduri inutile.  Ia-ti doar banii cash si actele daca ai nevoie de ele, si strecoara-le in mod discret in carcasa sau husa telefonului tau.
  • Insereaza-ti telefonul intr-o punguta de sandvisuri inchisa etans pentru a preveni deteriorarea acestui in cazul in care l-ai scapa pe jos. Tot vei putea sa accesezi toate butoanele telefonului prin aceasta punguta fina iar plasticul va proteja ecranul de praf, transpiratie, noroi si alte elemente straine.
  • Schimba-ti imaginea de fundal a telefonului tau cu o poza cu numele tau  si cu un numar de contact pentru urgente  in cazul in care iti vei pierde telefonul. Scrie-ti numele intr-un memo, scrie si numarul de urgenta, fa un screenshot ecranului telefonului si schimba apoi imaginea de fundal. Si apoi spera pur si simplu ca nu vei pierde telefonul vreodata, dar si daca il vei pierde, ca ti-l va recupra cineva pana la urma.
  • Fa un screenshot la informatiile legate de unde trebuie sa ajungi si cum si apoi inchide-ti Internetul ca sa mai salvezi din baterie. Nu-ti risipi toata energia prin intrarea in mod repetat pe serviciul GPS in timpul calatoriei catre destinatie. In schimb, inchide-ti serviciul de Internet dupa ce ai facut o captura de ecran cu informatiile necesare si uita-te peste pozele facute pentru a edscoperi destinatia in care trebuie sa ajungi.
  • Fa o poza cu un peisaj langa care ti-ai parcat masina astfel incat sa-ti vina mai usor s-o regasesti atunci cand te vei intoarce de la festival. A-ti pierde masina poate fi foarte urat si a sti exact unde ai parcat-o te poate ajuta sa o gasesti in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *