paie din hartie Snick Ambalaje

Putina culoare in decor cu paie din hartie – de la Snick Ambalaje pot fi comandate

iunie 16, 2023

In decorul unui eveniment, pentru livrari sau orice se consuma in locatie, consumabilele si ambalajele de unica folosinta sunt cap de lista pentru cumparaturile lunare. Doar ca mai mult decat cantitatea necesara, este nevoie de calitate si de acel ceva. Adica un element distinctiv, care sa faca conceptul culinar remarcat.

Pentru cei in cautare de paie din hartie, caserole, tacamuri de unica folosinta, printre altele Snick Ambalaje are o oferta tentanta. Acest furnizor buzoian se face remarcat pe nisa sa prin diversitatea ofertelor, dar si pentru ca poate fi sursa pentru toate tipurile de ambalaje de care are nevoie o pizzerie, un restaurant de tip fast food, o gelaterie si nu numai.

Orice detaliu conteaza

Au trecut vremurile in care atunci cand mergeam la o shaormerie primeam mancarea ambalata intr-o folie din aluminiu si mai apoi pusa intr-o sacosa din plastic. Au trecut si vremurile in care cofetariile foloseau un ambalaj precar, de care adesea se si lipea frisca sau orice tip de topping exista. Acum, astfel de detalii denota cata preocupare acorda un prestator de servicii din aceasta nisa calitatii serviciilor, nu doar a preparatelor in sine. Asadar afla mai multe din articolul acesta despre ambalajele pe care trebuie sa le alegem cu mare bagare de seama.

Mai mult decat atat, acum ca exista producatori diversi ce pun la dispozitie diversitate, ar fi pacat sa nu facem din acest aspect un atu. Asadar, chiar si cand vine vorba de o simpla caserola pentru garnituri pot fi alese cele cu inchidere in clapeta, de forma cine stie de care, poate chiar un cornet. In stocul de la Snick-ambalaje.com vom gasi aceasta diversitate. Care ne scoate din anonimat, sa fim sinceri.

Un exemplu concret despre cat de mult conteaza unele detalii se refera la paiele din hartie sau steguletele decorative. Acestea pot fi de asemenea comandate de la Snick Ambalaje. Un prestator de servicii precum o firma de catering spre exemplu va putea aduce o nota de culoare intr-un decor. La barul suedez cu delicii dulci sau sarate, pentru gustarile puse la dispozitie in cadrul unui eveniment, astfel de detalii vor fi apreciate numaidecat si asta aparte de rolul lor practic. Pentru ca de fiecare data remarcam ce este inedit.

In plus, culorile pot fi purtatoare de mesaj sub o forma sau alta. Pot fi folosite doar acele culori ce se identifica cu brandul si conceptul culinar.

De comandat este extrem de usor

Evident ca si acest furnizor  s-a aliniat tendintelor moderne. Acum pot fi comandate online toate produsele dorite, indiferent de cantitate. Nu mai depinde nimeni de agenti locali. In functie de valoarea comenzii pot fi obtinute si reduceri pentru cele viitoare. Reduceri sunt aplicate de asemenea si in functie de cantitate – pana la 5% in cazul produselor comandate la palet sau 3% pentru cele bulk.

Descopera universul ambalajelor din pagina oficiala si comanda simplu si rapid. Poti comanda mai intai de toate sacosa cu mostre.

 

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *