conacul boieresc

Recomandari de weekend pe www.conacul-boieresc.ro

ianuarie 14, 2015

Au trecut sarbatorile de iarna de acum, insa multa lume nu a apucat sa mearga undeva la munte sau sa se recreeze departe de casa pentru ca nu si-a facut rezervare din timp si nu si-a planuit o vacanta sau un concediu de Craciun, si isi doreste poate sa faca acest lucru acum. Este si cazul prietenelor mele care sunt studente si nu au facut mare lucru de sarbatori si isi doresc acum sa recupereze timpul. Pe www.conacul-boieresc.ro poti gasi exact recomandarile de care ai nevoie pentru un weekend la munte, in apropiere de Castelul Bran, in Bran.

La fel au facut si ele si au gasit camere si preturi foarte frumoase, dar si facilitati de care pot profita la maxim pe perioada in care vor fi cazate acolo. Acum nu mai este nevoie sa iti faci rezervare din timp pentru a te caza pe undeva dupa sarbatori si a te relaxa alaturi de prieteni sau familie. Este suficient sa suni din timpul saptamanii, daca vrei sa stai in weekend acolo si vei primi si reducere sau oricum preturile vor fi foarte accesibile.

Dupa cum spuneam mai sus, ale mele amice au gasit pe site-ul www.conacul-boieresc.ro tot ceea ce aveau nevoie pentru un sejur de poveste pe timp de iarna. Dupa cum probabil ca v-ati dat seama, este vorba despre o pensiune mare si frumoasa de tip conac, care imita atat in exterior, cat si in interior tot ceea ce inseamna conac boieresc. Asa ca, cazeaza-te la conacul boieresc.

Acest loc de cazare este situat mai exact in satul Simon, din Bran, si mai exact o culme de deal, ceea ce face foarte posibila expunerea la o panorama si priveliste superba, in functie de camera pe care ti-o alegi pentru a te caza. De asemenea, acest conac boieresc superb se afla doar la 5 km de castelul Bran, principala atractie a zonei si un loc in care toata lumea care se afla acolo isi va dori sa il viziteze, dar si la 700 de m de Schitul Bran, pentru cei mai spirituali.

Daca prindeti o zi cu soare, atunci interioarele acestei case minunate vor fi scaldate intr-o lumina de poveste, dar si de o caldura benefica si va va oferi o stare de pace si de liniste unde mai rareori puteti gasi. Acest conac boieresc este potrivit atat pentru intalnirile de afaceri, cat si pentru familiile cu copii sau pentru cupurile care isi doresc sa se regaseasca undeva la tara, in aerul curat de padure. De asemenea, se poate beneficia de sauna, e un loc de joaca amenajat special pentru copii, dar si de restaurant propriu la care puteti apela de fiecare data cand va e foame. Intr-un cuvant, serviciile sunt „boieresti”!

One Reply to “Recomandari de weekend pe www.conacul-boieresc.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *