Jamie Dornan

Roluri anterioare ale lui Jamie Dornan

aprilie 29, 2015

Jamie Dornan

Multumita scrierii Fifty Shades Of Grey, romanul erotic controversat al lui E.L. James pus in scena de catre producatorul Sam Taylor-Johnson, principalul personaj al filmului interpretat de actorul Jamie Dornan  a ajuns pe culmile succesului. Se spunea ca actorul ar fi refuzat sa continue sa-l joace pe nesatiosul sexual Grey pentru continuarea seriilor filmului, dar de fapt acesta si-ar fi renegociat salariul si va continua sa joace pentru placerea noastra.

Insa, stiati ca Jamie Dornan a mai jucat in cateva filme importante inainte de a fi in rolul principal in acest film BDSM. Oricine ar fi vizionat filmul Fifty Shades Of Grey poate sustine ca il iubeste deja pe actor si fizicul sau minunat, de aceea cred ca este interesant de stiut si despre alte filme in care a mai jucat frumuselul.

Marie Antoinette

Lucrand ca model de lenjerie intima si haine pentru Calvin Klein si Armani pentru primii cativa ani din viata sa de adult, Dornan-pe atunci de doar 23 de ani-a aparut drept personajul regal  Count Axel von Fersen in interpretarea de epoca a filmului  lui Sofia Coppola, Marie Antoinette. Drept personajul Fersen, Dornan trebuia sa faca mai mult decat sa arate bine in aceasta ecranizare a secolului 18, de vreme ce personajul lui Kirsten Dunst ii face ochi dulci si in cele din urma incepe o aventura cu Contele bazandu-se in mare pe atractivitatea muschilor sai abdominali.

Beyond The Rave

Cel de-a l doilea proiect in actorie al lui Dornan, Beyond The Rave, a fost mult mai semnificativ  decat putem crede. Nu numai ca acest film i-a adus primul rol principal lui Jamie Dornan, insa a marcat reintoarcerea horrorului Hammer. Dornan joaca un soldat britanic pe nume Ed, care trebuie sa plece in Irac, doar ca misterul prietenei sale disparute si o intriga plictisitoare de vampiri ii stau in calea ideii de a se mai bucura de ultimele cateva ore din viata sa de civil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *