Music

Samsung Music isi inchide portile incepand cu luna iulie

mai 23, 2014

Samsung Music este unul din marile serivicii de muzica oferite utilizatorilor de smartphone-uri, tablete si alte dispozitive care pot accesa sistemul. Serviciul este utilizat de o mare parte din cei ce detin un telefon marca Samsung, poate ca nu este la fel de cunoscut si utilizat precum cel de la Apple.

Cu toate acestea, cu cateva zile in urma un oficial din partea companiei a anuntat ca Samsung isi va inchide in perioada ce urmeaza o parte din hub-urile sale de continut. Nu a durat mult pana cand primul nume de pe aceasta lista a hub-ri care vor fi inchise a aparut. Primul serviciu Samsung care urmeaza a fi inchis este Samsung Music Hub, care oferea utilizatorilor conitnut muzical. Anuntul specifica faptul ca utilizatorii Samsung Music nu vor mai putea accesa serviciul incepand cu luna iulie a acestui an.

Cei ce utilizeaza serviciul in prezent probabil ca au si primit o notificare prin email cu privire la incetarea serviciului incepand cu luna iulie.

Inca nu stim nimic de restul aplicatiilor din suita celor de la Samsung, cum ar fi Video, Games, Books, Learning. Este probabil ca si acestea sa urmeze calea deschisa de Samsung Music. Nu putem decat sa asteptam un comunicat oficial in privinta acestor aplicatii.

Pana in luna iulie marea companie coreeana isi sfatuieste utilizatorii Samsung Music sa isi descarce toate melodiile achizitionate pe telefoane deoarece odata ce a fost inchis serviciul acestea nu vor mai fi disponibile.

Cei dela Samsung au anuntat ca vor continua sa ofere aplicatii utilizatorilor sai si ca refuzaa sa creeze o aplicatie care sa le incorporeze pe toate in doar una singura cu scuza ca utilizatorii ajung sa isi schimbe mereu preferintele. Asfel ei vor continua sa ofere aplicatii specializate dedicate utilizatorilor fideli. Nu stim daca Samsung va relansa Samsung Music sub o aplicatie noua in viitor sau ce planuri au acestia dar cu siguranta ca ne putem astepta la un serviciu asemanator in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *