Sansa de viata pentru care merita sa astepti

iulie 4, 2015

Codul secret al succesului esLucky starte rabdarea, o virtute care nu poate fi inlocuita, pentru ca este nevoie de mult timp pentru a construi vise mari, pentru a realiza fapte marete si pentru a castiga iubirea celor din jur.

Sensul de succes este diferit de la o persoana la alta, pentru majoritatea dintre noi ar putea inseamna o viata plina de tot ceea ce ne dorim, in timp ce pentru unii este doar posibilitatea de a da ceva inapoi lumii, de a prinde un nou sens vietii si de a da culoare celor mai mici lucruri care ne inconjoara. Oricare ar fi definitia, drumul spre succes nu este unul simplu.

Toata lumea vrea sa aiba succes pana isi da seama de ceea ce are nevoie cu adevarat. Cu ani de munca grea, determinare, persistenta, succesul vine categoric chiar si dupa cateva esecuri sau respingeri. Numai cei care raman legati de vise, de teluri si scopuri si care infrunta obstacole si esecuri, ajung sa reuseasca. Dar, ca toate lucrurile bune, drumul spre succes este mai greu, dar este mai mult apreciat.

Fii un Lucky starlucky studio iasi

Asta s-a intamplat si pentru majoritatea fetelor din cadrul Lucky Studio care si-au vazut unul din vise indeplinit si anume de a avea un mediu placut de lucru, bani frumosi si experiente minunate. Poate ca nu vorbim despre cea mai bine platita meserie din lume, dar cel putin stim ca este vorba despre o munca decenta. O mica cercetare a site-ului dezvaluie unele din cele mai multe avantaje ale modelelor si anume excursii unice, persoane inedite, atentie si in cele din urma un spatiu individual doar pentru ele.

Succesul vine atunci cand iti iei propria viata in maini si te decizi sa urmezi cea mai buna cale menita sa iti asigure indeplinirea viselor, sa iti redea ceea ce candva viata ti-a luat. Poate ca este vorba despre atentie, despre bani salucky studiou despre un nivel de trai decent, dar cu siguranta este vorba despre a fi naturala si unica in felul tau.

Norocul este cel la care te gandesti ca va veni fara sa faci prea multe sacrificii. Dar cu toate acestea fiecare este responsabil de propria viata, este responsabil de aducerea si mentinerea norocului in palma. Nu degeaba se spune ca „asa cum iti asterni, asa dormi” pentru ca fiecare are succesul in propriile palme si fiecare este responsabil de manevrarea acestuia catre cele mai inalte culmi ale vietii.

9 Replies to “Sansa de viata pentru care merita sa astepti”

  1. zuze mai sunteti..altceva nu vreti sa faceti? adi inteleg..e mai simplu, ies banii usor, da hai ma..o facultate si o diploma tot te ajuta la altceva..

  2. din iulie am incercat sa intru in vdieochat, da nu m-a bagat nime in seama..adica ce eu nu merit asta? ce ar trebui sa fac..sau ce ar trebui sa am la mn?

  3. vai tu..da la lucky e asa de simplu si nu sunt pretentii..tu unde ai vrut sa faci videochat? acolo ai interviu..vb putin cu o tipa de acolo..tre sa stii engleza si sa nu fii chiar urata tare ..si in rest e bn..

  4. vaaai tu tatiana..da cum poti zice asta..nu tre sa fii urata.. si nici frumoasa..tre sa fii intre..ideea e ca nu au pretentii sa fii fotomodel si sa arati ca unul..dar tot tre sa ai grija de tn si sa iti placa asta..

  5. eu nu am zis ca tre sa fii urata fata..pur si simplu imi dadeam cu prarea, ca stiu de unele priet din oras cum e..adica nu sunt ele cn stie ce printese/..da fac bani multi oricum

Comments are closed.