semne ca te doreste

Semne ca vrea mai mult de la tine

octombrie 2, 2014

Un barbat stie exact cum sa faca o femeie sa il iubeasca si mai intai de toate, sa-l placa si sa-i demonstreze mai ales ca o place si ca vrea mai mult de la ea. Barbatii nu sunt foarte subtili cand vine vorba despre ideea ca i s-a pus pata pe tine. Acestia isi exprima dorinta in mod direct si se dau de gol de cele mai multe ori cand vine vorba despre a aborda o femeie.

Al tau tip inamorat iti trimite mesaje pe What’s up la intamplare cu noul lui tricou si te intreaba daca iti place, rugandu-te sa nu-l bagi in seama pe el ca doar face putine intinderi, asta in timp ce el isi doreste cu siguranta sa te impresioneze prin fizicul lui bine lucrat.

Il suprinzi cum te fixeaza cu privirea inca din capatul celalalt al camerei. Acest lucru poate fi ori foarte adorabil, ori foarte ciudat si bizar. Dar oricum, asta inseamna ca te cauta cu privirea si te doreste mai mult ca orice, si vrea ca tu sa observi acest lucru la un moment dat.

Se da cu prea multa apa de toaleta si cu prea mult deodorant de corp, eventual Axe. Daca ochii tai incep sa lacrimeze de atata miros de la deodorantului lui Axe Body Spray, este doar pentru ca isi doreste ca tu sa il bagi in seama si sa vezi cat de tare se ingrijeste sa te cucereasca. Ori pe tine, ori pe alta femeie in circa 10 sau 15 minute de la iesirea in public.

Incearca sa se dea mare, cocos sau sa impresioneze prin ceea ce iti spune. A introduce in discutiile voastre lucruri si activitati la care el se pricepe, este doar un alt mod al lui de a te impresiona si de a te da pe spate in doi timpi si trei miscari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *