inele stare spirit

Semnificatia culorilor inelelor stare de spirit

ianuarie 21, 2015

Verde: Atunci cand un inel stare de spirit de transforma in culoarea verde, inseamna ca posesorul este o persoana calma si se mai dezvaluie faptul ca acea persoana nu resimte nici un fel de stres sau nervozitate. De fapt, persoana in cauza se afla intr-un loc bun si se simte foarte bine in mediul in care se afla.

Turcoaz: Acesta este un semn de multumire si pace. Aceasta persoana este alerta, dar relaxata.

Albastru: Aceasta stare este de relaxare si de amuzament. Aceasta persoana se afla la locul potrivit si se simte bine din punct de vedere emotional; foarte fericita si sociabila.

Bleumarin: Starea de bine se transforma intr-o stare si mai de bine, de obicei dezvoltandu-se un interes in dragoste si romantism.

Mov: Aceasta culoare reprezinta un simt al scopului si o claritate mare. Aceasta persoana stie ce isi doreste si stie ce sa faca pentru a ajunge acolo unde isi doreste.

Cristalele lichide din inelele stare de spirit sunt secretul pentru schimbarea de culoare a inelelor stare de spirit. Piatra limpede  si curata de pe inel este fie umpluta cu cristale lichide sau sta direct deasupra unui strat fin de substanta care adera la ceva solid.

Cristalele lichide sunt extrem de sensibile la caldura si isi vor schimba pozitia in raspuns la o crestere sau la o schimbare a temperaturii. Lumina vine in diferite unde  si fiecare val sau unda de acest gen este reflectata in ochii nostri drept o culoare diferita. Pozitia cristalelor dtermina care unda de lumina este absorbita si care este reflectata inapoi catre ochii nostri si asta face ca acea piatra sa isi schimbe culoarea.

Starea ta de spirit iti afecteaza si temperatura corpului, ceea ce cauzeaza si inelului sa isi schimbe culorile. Atunci cand te simti fericit si multumit, corpul tau devine mai cald pentru ca vasele capilare se muta un pic mai aproape de suprafata pielii si elibereaza mai multa caldura, ceea ce cauzeaza acea numita roseala care apare in obraji din cand in cand.

One Reply to “Semnificatia culorilor inelelor stare de spirit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *