sfaturi incredere

Sfaturi pentru a te simti mai increzator

martie 23, 2015
sfaturi incredere
sfaturi incredere

Poarta ceea ai tu mai bun. Poarta-ti tinuta din fiecare zi cu mandrie si bucura-te de felul in care te face sa te simti mereu. Poarta ceea ce te face sa te simti mai bine si mai sigur pe tine. Cu totii avem o anumita piesa de imbracaminte pe care o adoram si pe care nu ne oprim la a o purta doar o singura data. Nu trebuie sa fie o rochie neaparat.

Poate sa fie o fusta frumoasa, un tricou, un sacou sau o pereche de pantofi eleganti sau comozi. Nu conteaza ceea ce este, conteaza ca te face a te simti mai bine si mai increzator in propria persoana. Trebuie doar sa gasesti acel obiect care poate revolutiona totul si care te poate pune in miscare. Imbraca ceea ce iti place, stiind ca arati mereu bine. A te simti bine se vede imediat, increderea in tine debordeaza si stfel iti vei face singur ziua mai buna.

Acest truc este foarte bun pentru atunci cand ai nevoie de putin mai multa incredere in tine. Tu esti tu. Si ceea ce poti face tu este doar ceea ce poti face tu. Nimeni nu ar trebui sa se astepte la altceva de la tine. Nu este deloc de folos si nici nu are rost a te tot compara cu cei din jur care nu au treaba cu tine. Aminteste-ti ca nu ai urmat aceeasi cale pe care persoana cu care te compari, a urmat-o.

Nu ai avut parte de aceleasi oportunitati pe care le-a avut respectiva persoana cu care te compari. Nu posezi acelasi set de calitati sau  de aptitudini la fel ca persoana cu care te compari. Pot exista domenii in care poti fi grozav, in timp ce altii pot da gres. Pot exista domenii in care tu poti fi foarte slab si altii nu pot excela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *