alergii animale

Sfaturi pentru tratarea alergiilor la animale

aprilie 8, 2015
alergii animale
alergii animale

Tine animalul de companie departe de dormitor. Poti lua in considerare decizia ca a face din dormitorul tau propriu si personal un rai doar pentru tine, fara animale si par, o idee foarte buna pentru tratarea alergiilor tale. Acest lucru va scade riscul de a aterizare a alergenilor pe patul si pe pernele tale, ceea ce ar putea duce la stranuturi si pufnituri pe timp de noapte. Ai putea trece de asemenea si la un tip de lenjerie de pat si de alte textile rezistente la alergeni pentru o protectie si mai mare a sanatatii tale.

Poti lua iarasi in considerare si un filtru HEPA care este special proiectat sa aspire poluantii miscroscopici si a firelor de par care pot cauza alergii urate, toate acestea fiind aspirate din cadrul casei tale si a mediului in care te desfasori. Acest filtru va indeparta polenul, particulele de praf, dar si firele de par si de blana de la animale din aerul de respirat si de pe suprafete.

Sistemele eficiente si ststatoare de sine sunt mult mai efective decat sistemele pentru intreaga casa si cu siguranta mult mai de incredere decat  de-ionizatorii si purificatorii care elibereaza gaz de ozon si iti agraveaza alergiile.

Curatenia generala in casa trebuie sa fie esentiala si efectuata in permanenta. Covoarele nu iti sunt recomandate daca suferi de alergii severe, insa daca nu iti poti schimba pardoselile imbracate in covoare, ar trebui cel putin sa aspiri foarte des pentru a reduce depunerea de fire de par si de alergeni in aerul de respirat din intreaga locuinta. Schimbarea filtrelor caloriferelor  te poate ajuta de asemenea si la pastrarea aerului mult mai curat zi cu zi.

Alte sarcini care ar putea sa te ajute foarte mult ar fi  samponarea si spalarea adecvata a covoarelor, stergerea prafului din casa in mod  constant, stergerea peretilor si a scarilor interioare, dar si schimbarea lenjeriei de pat de cel putin 3 ori pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *