Sfaturi pentru un trai mai intens

august 14, 2014

Aminteste-ti de momentele in care in trecut ai incercat cate ceva nou si la cat de mult ti-a placut sa experimentezi ceva cu totul inedit, si cat de putin sau deloc regerti ca ai facut asa ceva in viata asta. Te-ai distrat, ti-ai trait viata la maxim si inca ar mai merge niste lucruri de genul pentru ca, pana la urma, la orice varsta exista tot felul de provocari si lucruri care merita a fi incercate.

Nu trebuie sa incerci neaparat sa faci scubadiving sau skydiving. Trebuie doar sa faci un mic pas intru a incerca un nou tip de muzica, un nou film sau o carte recent aparuta. Ar trebui sa incerci a incepe sa fcai lucruri pe care in mod obisnuit nu le-ai fi facut, cu ar fi sa incepi sa gastesti daca nu ai mai facut-o la modul serios pana acum si chiar sa te apuci de calarie daca asta ti s-a parut ceva imposibil pana acum.

Ar trebui sa incepi sa spui da in aceasta saptamana cel putin o data atunci cand creierul te indeamna sa spui de fapt nu. Daca un prieten te invita sa mergeti la o alergare, sa faceti yoga, sa mergeti la pescuit ori sa mergeti la o petrecere si mintea ta spune „nu prea vreau sa fac asta pentru ca nu asta fac eu de obicei”, atunci mai bine te-ai opri sa te gandesti mai bine pentru un moment.

Poate tocmai acele activitati de care nu te-ai fi bucurat in mod normal sunt cele care te vor face sa te simti mult mai bine si mai diferit decat in mod normal. Plus, ca te vor ambitiona sa faci mai mult si sa vrei sa incerci si alte experiente inedite. Si ia de acumj in considerare si faptul ca nu ar trebui sa refuzi fiecare oferta ce ti se face si sa spui nu la fiecare sugestie ce iti este data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *