tenis

Simona Halep castiga in a treia runda de la Stuttgart

aprilie 24, 2015

tenis

Simona Halep a disputat un meci in cea de-a treia runda a Stuttgart Grand Prix, insa Agnieszka Radwanska nu a putut trece nici macar de prima runda. Ce putem spune, ne pare foarte bine pentru Halepeno, ca niste adevarati romani ce suntem. Halep a pierdut primul set al confruntarii sale cu spanioloaica Garbine Muguruza inainte de a reveni pentru totdeauna cu forte proaspete reusind sa o bata in cel de-al doilea set sisetul final, reusind un scor final de 3-6, 6-1, 6-3 intr-o ora si 48 de minute de joc dur.

Muguruza a reusit sa detina controlul servelor in primul set, avand un procentaj de 75%, comparativ cu doar 62% al Simonei. Insa, in cea de-a doua runda, romanca a reusit sa intoarca foaia si  a reusit o performanta a primei serve de 80% pentru ambele seturi de dupa, in timp ce Garbine a  reusit sa faca doar un procentaj de 44% in seturile din urma.

Poloneza si cea de-a saptea favorita, Agnieszka Radwanska, a deschis primul meci cu numarul 15 Sara Errani, insa acestea au stat pe teren cu jumatate de ora mai mult decat romanca noastra si spanioloaica.  Agnieszka Radwanska, competitorul de pe locul 2  de la Wimbledon din anul 2012, a intrat intr-un meci cu un record de win-loss de 7-2 impotriva italiencei, insa nu a mai contat acest lucru pentru ca, in cele din urma, italianca  a castigat cu 7-6(10-8), 6-4.

Errani a avut in mod evident un procentaj mai bun considerabil fata de al competitoarei sale. 80 la 62%, insa a acstigat doar 44% din punctele sale atunci cand a inceput. Acesta a fost un indicativ al meciului care a inclus un numar de breakuri uimitor de 17 in doar 22 de gameuri si niciuna dintre jucatoare nu a reusit sa castige jumatate din punctele lor pe serva.

In rezultatele primei runde, speranta locala Angelique Kerber care aseara a batut-o pe Sharapova, a terminat-o si pe americanca Alexa Glatch cu scorul de 6-2, 7-5, in timp ce elvetianca de 18 ani Belinda Bencic a continuat intr-o forma maxima impotriva unei germance, Julia Georges, batand-o cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5. Asta da tenis de senzatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *