halep

Simona Halep revine

iulie 31, 2015

Dupa ce a revenit din vacanta scurta pe care a petrecut-o dupa Wimbledon, Halep si-a anuntat planurile pentru urmatoarea perioada.

Jucatoarea de tenis, in varsta de 23 de ani din orasul Constanta, a incheiat sezonul care a trecut alaturi de Wim Fissette, si cu toate ca belgianul a ajutat-o pe sportiva sa obtina locul doi in lume si sa joace o finala la Turneul Campioanelor si o alta la French Open, acesta a fost pus pe liber printr-un mesaj text.

Simona Halep va reveni pe terenul de tenis in cadrul turneului care se va desfasura la Toronto, care mai poarta numele si de „Rogers cup”. Dupa eliminarea sa de la Wimbledon in turul I, Simona a vorbit si de timpul petrecut in vacanta sa: „Departe de tenis e imposibil sa stau. Eu asa ma relaxez, jucand tenis. Dar la Londra am mai ramas cateva zile dupa eliminare si am vazut tenisul din afara, cum se spune. Si pot spune ca e un sport deosebit. Pentru mine, vacanta s-a incheiat. Aveam nevoie de o pauza dupa Londra. Acum sunt mult mai relaxata, mult mai bine mental.”

Halep promite sa se revanseze

Cu toate ca rezultatele Simonei din sezon au fost mai slabe decat cele inregistrate in 2014, jucatoarea de tenis promite ca isi va lua revansa la ultimul sau turneu. „Am o motivatie in plus pe hard, acolo am reusit cel mai bun rezultat al meu, Indian Wells. Si tot pe hard am invins-o pe Serena Williams in Singapore. Am pierdut mai multe meciuri si am avut o perioada mai grea. Cred ca am nevoie de timp sa-mi regasesc jocul, insa am un tenis bun pe hard. La US Open am avantajul ca n-am presiune, pentru ca nu prea am nimic de aparat, dupa ce, anul trecut, am iesit in turul II. Cu siguranta, acum va fi mai bine fata de 2014. Sunt pregatita pentru ce urmeaza, indiferent de rezultate. Incerc sa progresez, sa fiu linistita si vom vedea ce va fi.”- declara Halep.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *