vacanta solo

Solo in vacanta

iunie 1, 2015

vacanta soloA vedea lumea nu presupune neaparat a merge peste tot cu cei mai buni prieteni, cu familia sau cu iubitul tau. Binenteles ca iti place cand se intampla acest lucru, pentru ca tuturor ne place compania persoanelor dragi, insa cateodata o experienta atat de minunata in alta tara de una singura poate fi cel mai bun lucru din viata ta. Experienta calatoriilor de una singura iti va crea niste amintiri de neuitat. Nu este nevoie sa calatoresti neaparat in afara tarii, dar este suficient sa mergi sa-ti vizitezi patria in toate cele patru colturi si deja poti sa te declari un calator solo cu experienta.

Nimeni nu va fi vreodata mai multumit de sine si nu se va simti mai independent decat in momentul in care va ajunge undeva de unul singur si cand va demonstra lumii ca se poate si in acest fel. Dupa ce ai reusit sa iti faci primii bani buni, ai putea sa incerci sa mergi undeva de una singura. Iar daca studioul tau de videochat la care lucrezi este destul de recompensator cu tine si iti va mai acorda si timp liber, atunci nimic nu poate fi mai minunat decat cu o excursie in lungul si latul Romaniei.

Propria stapana

De ce este atat de frumos si de indicat sa calatoresti de una singura? Nu este foarte simplu, intr-adevar, mai ales daca nu esti obisnuit sa pleci de ici colo de una singura, insa a face acest lucru te va ajuta pe viitor si te va transforma intr-o personalitate mult mai independenta, sigura pe sine si hotarata, dar si descurcareata. Mergi mai intai de toate undeva de una singura intr-un weekend pana la munte. Cazeaza-te la o cabana sau la o pensiune draguta si bucura-te de oras, de noul loc si de atractiile care iti sunt oferite acolo.

Atunci cand calatoresti de una singura, tu esti propria stapana. Este atat de comod si de ok cand tu hotarasti singura cand te trezesti, cand mergi in oras, cand mergi la masa si cand iti doresti sa intri intr-un magazin de haine, fara a mai cara dupa tine si pe altcineva care este dornic de a face alte lucruri.

Decizii luate pe moment

Nu este nevoie sa pleci undeva si sa iti planifici cap coada totul din start. Este ok si sa mergi la tinta si sa vezi pe loc ce vei face, unde te vei caza, pe cine vei intalni, unde vei manca si ce vei vizita. Urca intr-un tren sau intr-un autocar, dupa cum iti place mai mult, si apoi bucura-te de senzatia de libertate pe care ti-o ofera aceasta rebeliune a ta.

Nu trebuie sa mai stai dupa nimeni, nu trebuie sa va alegeti camerele in functie de cine a venit primul si cine merita si ce. Totul este gandit de tine si totul tine doar de decizia ta de a te simti bine de una singura. Vei acumula experienta, vei avea sange rece mai mult si vei capata capacitati orgzanizationale, a timpului, a banilor si a ceea ce vrei sa faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *